HETSTEEN

TIJD voor HETSTEEN

HETSTEEN is open van woensdag tot en met zondag, telkens van 12u tot 18u. Het gebouw is dan toegankelijk, net als de Ontmoetingsruimte. In de Ontmoetingsruimte kan je terecht voor een verfrissend drankje, een (hart)verwarmende kom soep of een dik stuk taart.

Van dinsdag 18 augustus t/m zondag 30 augustus 2015 kan je de Skagt bezoeken. Dit is een project van Captain Boomer i.s.m. de archeologische dienst van de stad Antwerpen voor de Zomer Van Antwerpen. Tickets (€1) koop je net voor je de Skagt afdaalt. Reserveren kan niet. De voorstelling speelt op alle dagen behalve op maandag 24 augustus.

HETSTEEN is gesloten van woensdag 2 september tot en met dinsdag 8 september 2015. We verwelkomen je graag opnieuw vanaf woensdag 9 september.

Op elke dag dat HETSTEEN geopend is, kunnen kinderen tussen 6 en 12 jaar er terecht voor workshops. Benieuwd naar wat die workshops zoal inhouden? Kijk dan bij het programma en ontdek het aanbod.

Heb je nog vragen? Of wil je graag meer informatie? Sta je te trappelen een reservatie te maken? Dat alles kan via [email protected] of telefonisch op 03 202 83 80 (telefonisch enkel bereikbaar van woensdag tot en met vrijdag, van 9u tot 17u).

Of loop even binnen op onderstaand adres:
HETSTEEN
Steenplein 1
2000 Antwerpen