Diego Franssens
za 21 mrt - wo 8 apr

KIER

hetpaleis/ Kim Karssen & Hendrik Kegels
21 mrt
-
8 apr

Om de verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, annuleert hetpaleis – met pijn in het hart maar uit liefde voor ons team en publiek - alle publieke activiteiten tot en met 3 april 2020. 
Dat betekent dat zowel de première van De Bevrijding van het Edelhert (9+) als de première van Kier (4+) worden uitgesteld. We zoeken naar nieuwe data, dit of volgend seizoen. Mensen die tickets hebben gekocht of gereserveerd, worden zo snel mogelijk gecontacteerd.  Dank voor je begrip en zorg goed voor elkaar.

Waar alles waarheid is,
waar alles wat kan mogelijk is
en alles wat niet mogelijk is, kan.
Waar sterren rozen zijn
en bloemen vloeibaar als het moet.
Waar niemand iets weet
maar we allemaal weten dat we niets weten.
Of misschien is het gewoon
iets blauws met roze vacht en grote ogen.

KIER
neemt je mee op een ruimtereis naar het rijk van de verbeelding. Een reis waar sterren, planeten en kometen je om de oren vliegen. Een reis waarbij de vraag ‘of het allemaal waar is’ overbodig wordt. 
 

Kim Karssen en Hendrik Kegels tasten de grenzen van hun fantasie af. Ze stellen de waarheid zo lang mogelijk uit om het onbekende onbekend te laten. Want in wat je nog niet kent, schuilen duizend mogelijkheden in plaats van één waarheid. Is het niet veel leuker als alles mogelijk blijft? Als de deur altijd op een kier blijft staan?

taalicoon

  

Credits

maker: Hendrik Kegels, Kim Karssen
eindregie en artistieke begeleiding: Benjamin Verdonck
productie en technische realisatie: hetpaleis
met dank aan: Thomas Claessens
Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan de website persoonlijk en snel te maken, gebruikt de website van hetpaleis verschillende cookies. Wanneer je de website gebruikt gaat hetpaleis ervan uit dat je dit goed vindt.
meer informatie