zo 26 apr 15:00 - 16:15

archief 2019 - 2020 Dounia B.

hetpaleis & MartHa!tentatief/ Bart Van Nuffelen
26 apr
15:00 - 16:15
  • 26 apr
    15:00 - 16:15
    hetpaleis, Antwerpen
    grote zaal

Deze pagina toont de voorstelling van seizoen 2019 - 2020. Klik hier voor de huidige speelreeks in 2020 - 2021. 


 

"Ik vind het belangrijk dat dit verhaal verteld wordt. Zodat mensen, ook kinderen, weten wat dat betekent, verhuizen naar een ander land."

Evgenia Brendes in De Morgen


Dounia woont met haar papa en broers in een hoge toren aan de rand van de stad. Ze heeft cool voor twee en plannen voor drie. En vandaag spreekt ze jullie toe. 
Want ze heeft iets belangrijks te vertellen. Praten doet ze op haar éigen manier. Zoals ze alles doet op háár manier. Klinkt het niet dan botst het maar. Ook goed! Ze is hier om gehoord te worden ...

Dounia B. is de opvolger van Bart Van Nuffelens succesproductie Dinska Bronska. Opnieuw een spannend duel tussen een actrice en een animatiefilm. Opnieuw een monoloog in onaffe taal. Maar vooral opnieuw het meeslepende verhaal van een hedendaagse heldin, gespeeld door de wonderlijke Evgenia Brendes.
 

DouniaB.spot


hetpaleis
inspireert theaterbezoekers voor en na hun theaterbezoek. Klik hier en vind prikkelend spel- en achtergrondmateriaal bij de voorstelling. 
 

extra

Klik hier voor Dounia B. in de pers. 
 

taalicoon

 

Deze voorstelling werd gerealiseerd met steun verkregen via Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid, Tax Shelter fondsenwerving: Casa Kafka Pictures Tax Shelter Empowered by Belfius/Isabelle Molhant.

Credits

spel: Evgenia Brendes
animatie: Remy M. Ndow
tekst en regie: Bart Van Nuffelen
montage: Tim Clement
eindregie: Johan Petit
inhoudelijk advies: Joyce Loir
kostuums: Nushi Lambreva
speldocent onderzoeksfase: Floor Hengeveld
productie en realisatie: hetpaleis, MartHa!tentatief
Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan de website persoonlijk en snel te maken, gebruikt de website van hetpaleis verschillende cookies. Wanneer je de website gebruikt gaat hetpaleis ervan uit dat je dit goed vindt.
meer informatie