Diego Franssens

De bevrijding van het edelhert (luisterspel)

hetpaleis/ Thomas Bellinck & Khalid Koujili El Yakoubi

Breng je warme zomeravonden door op het Theaterplein met dit beestige luisterspel.

Via je eigen hoofdtelefoon nemen de stemmen van acteurs Marjan De Schutter, Farbod Fathinejadfard, Nyiragasigwa Hens, Maya Mertens, Ahilan Ratnamohan, Karlijn Sileghem en Jeroen Van der Ven je mee naar het Hertenbos waar een groep dieren in opstand komt. Ze pikken het niet dat Giraf en mama Edelhert in de gevangenis gegooid werden. Het is tijd (voor actie). Olifant en Dolfijn smeden een plan…

Theatermakers Thomas Bellinck en Khalid Koujili El Yakoubi maakten hun eerste productie voor jong publiek die 15 maart in première zou gaan, maar daar stak het coronavirus een stokje voor. De première wordt uitgesteld tot volgend seizoen maar de makers beslisten om Pieter De Buyssers tekst alvast te herwerken tot dit luisterspel.

Ook op het Theaterplein

Ook Zomer van Antwerpen en MartHA!tentatief strijken deze zomer neer op het Theaterplein. Van 6 juli t/m 5 augustus tonen zij op maandag, dinsdag en woensdag De Meisje, een aangrijpende monoloog van Jaouad Alloul over zelfaanvaarding, familie, liefde en vergiffenis voor iedereen vanaf 14 jaar.Klik hier voor meer info.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan de website persoonlijk en snel te maken, gebruikt de website van hetpaleis verschillende cookies. Wanneer je de website gebruikt gaat hetpaleis ervan uit dat je dit goed vindt.
meer informatie