Joeri Thiry

Nelsons Dansworkshop

Workshop voor ouder met kind (3 tot 6 jaar)

Nelson en zijn familie houden van dansen. Ze schilderen al dansend in de lucht en besturen elkaars lichaam met een gekke afstandsbediening. Ze drummen met heel hun lijf op de vloer en laten elkaar door de lucht vliegen. Ze bewegen zoals ze nog nooit bewogen hebben. En op het einde duwen ze steevast hun lievelingsspelletjes door een gigantische dansmachine en knutselen zo hun eigen dansvoorstelling in elkaar.

Nelsons dansboek is een heerlijk dansboek. Vandaag nodigt Nelson je uit om samen met je mama, papa, meter, peter, grootmoeder of -vader zelf te dansen. Geen voorgekauwde pasjes. Niets moet op de maat van de muziek en tellen hoeft al helemaal niet. Met prikkels uit de hedendaagse dans word je samen uitgedaagd om je eigen bewegingstaal te ontdekken en leer je hoe je een choreografie uitschrijft. Doen jullie mee?


Dafne Maes is auteur van Nelsons dansboek. Ze danst in verschillende dansprojecten en is als docent aan de slag bij Karel De Grote Hogeschool en Mooss. Vandaag is zij jullie gids in deze verrassende workshop. Een uniek moment voor kinderen en (groot)ouders.

Danservaring niet vereist. Zin om te bewegen des te meer!


I.h.k.v. van Kunstendag voor Kinderen

capaciteit 
10 duo’s per workshop
prijs
15 euro per duo

Raadpleeg hier de veiligheidsmaatregelen voor de workshops in hetpaleis.
Raadpleeg hier de annulatievoorwaarden bij een workshop.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan de website persoonlijk en snel te maken, gebruikt de website van hetpaleis verschillende cookies. Wanneer je de website gebruikt gaat hetpaleis ervan uit dat je dit goed vindt.
meer informatie