je hebt nog geen account

persoonlijke gegevens
Vul een geldig e-mailadres in.

Je ontvangt een bevestigingscode op dit e-mailadres.

Het wachtwoord moet uit minimaal 6 karakters bestaan.
De wachtwoorden die je hebt ingevuld, komen niet overeen. Probeer het opnieuw.
communicatievoorkeuren

Selecteer de mailinglijsten waarin je geïnteresseerd bent.

Privacyverklaring hetpaleis

Je persoonsgegevens worden verwerkt door hetpaleis son, Meistraat 2 te 2000 Antwerpen, voor ledenbeheer en organisatie van activiteiten op basis van de contractuele relatie als gevolg van je inschrijving/deelname en om je op de hoogte te houden van onze activiteiten (promotie en direct marketing) op basis van ons gerechtvaardigd belang om podiumkunsten te maken, presenteren en spreiden.

Indien je niet wil dat wij jouw gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het ons dat mee te delen via info@hetpaleis.be. Via dat adres kan je ook altijd vragen welke gegevens wij over jou verwerken, deze verbeteren of laten wissen of vragen om deze over te dragen.

Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op vlak van verwerking van persoonsgegevens vind je op www.hetpaleis.be/informatie/privacyverklaring

 

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan de website persoonlijk en snel te maken, gebruikt de website van hetpaleis verschillende cookies. Wanneer je de website gebruikt gaat hetpaleis ervan uit dat je dit goed vindt.
meer informatie