Openingsfeest: STORMKOP HIJST DE ZEILEN

Neem je buur, klasgenoot, vriend, neef, vader of moeder bij de hand en bestorm op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli 2018 de Droogdokkensite tijdens het feestelijk openingsweekend. Twee dagen lang staan de deuren van deze legendarische scheepswerf wagenwijd open. Maak kennis met deze magische en nog onontgonnen plek waar Stormkop kinderen laat experimenteren, maken en onderzoeken.


Kom uitgebreid ontbijten op de Zeewierbrunch, luister tijdens een schelpenconcert naar muziek die je nog nooit hebt gehoord, neem deel aan spectaculaire ateliers en expedities rond kunst, filosofie en wetenschap. Ontdek enkele historische en mysterieuze plekken van de Droogdokken samen met het MAS. Zoek samen met de Scheldezoekers naar schatten tussen het afval van de Scheldebedding. Maak deel uit van de spectaculaire installatie van het zeefdrukatelier van deRuimte. Ga op zoek naar 'the unknown island' met Theatros de los sentidos. Een zintuigprikkelende bootreis... 


Antwerpen is een nieuwe werkplaats voor dromers, denkers en doeners rijker. Mis de feestelijke opening niet. Je bent welkom vanaf 14u op dit gratis festival voor jong en oud. Feestelijk openingsmoment met Nabilla Ait Daoud en een Stormkoptraktatie op 30 juni om 15u. Muziekkunsten, techniek en wetenschap smelten samen op de beats van Slumberland. Een concert dat volledig werd afgestemd op het industriële karakter van de scheepswerf. Het optreden van Slumberland start om 22u in de grote hal. 


30/06/18 (van 14u tot 23u) en 01/07/18 (van 11u tot 18u)

 

Inschrijven voor de brunch om 11u op zondag is verplicht en kan via stormkop@hetpaleis.be. Kostprijs: 18 euro per persoon. Kinderen betalen de prijs van hun leeftijd.

Gratis en toegankelijk voor iedereen.