Vacature: assistent Zakelijk coördinator/Zakelijk medewerker

hetpaleis, podiumkunstenhuis voor kinderen en jongeren in Antwerpen, is volop in beweging. Sinds begin 2017 wordt een nieuw artistiek plan uitgerold dat volop inzet op samenwerking, diversiteit en nieuwe makers in het jeugdtheater. Om onze hetpaleisploeg te versterken zoeken we een assistent zakelijk coördinator (voltijds).


Takenpakket
● Als assistent van de zakelijk coördinator ben je mee verantwoordelijk voor het zakelijk beleid. Je maakt deel uit van een klein, maar ervaren administratief team dat samen met de zakelijk coördinator instaat voor het financieel management, het personeels- en organisatiebeleid van hetpaleis.
● De klemtoon van je taken en verantwoordelijkheden ligt bij de begrotingsopmaak en -opvolging. Je volgt de globale begroting en (deel)budgetten op, controleert en rapporteert ze (seizoens-, productie-, promotiebudgetten …).
● Je bereidt het zakelijke luik van de beleids- en actieplannen voor (Vlaamse Gemeenschap, stad Antwerpen) en volgt het zakelijke luik van de rapportering en jaarverslagen op. Je volgt ook de taxshelterdossiers (begrotingen en afrekeningen) op.
● Je staat in voor de opvolging van contracten met coproducenten, gezelschappen en partners.
● Je beheert verzekeringsdossiers en staat in voor de bankverrichtingen.
● Je bent verantwoordelijk voor de naleving van de wettelijke verplichtingen van de vereniging inzake vzw-wetgeving. Je volgt de werking van de raad van bestuur van de SON op (staatsblad, financiën, verslaggeving, …).


Profiel
● Je genoot een hogere economische opleiding (master TEW of handelswetenschappen,
cultuurmanagement, of gelijkwaardig door relevante ervaring, minimum bachelor).
● Je hebt idealiter al een paar jaar ervaring met budgettering en rapportering in de culturele sector en bent vertrouwd met analytische boekhouding en projectmanagement.
● Je bent een teamplayer maar je hebt ook een sterk analytisch vermogen en kan zelfstandig dossiers
opvolgen.
● Je hebt een grondige kennis van verschillende IT-toepassingen (excel/google sheets,....)
● Je begrijpt en spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels.
● hetpaleis is een podiumkunstenhuis voor jongeren. Je hebt interesse in (podium-)kunsten en je hebt een hart voor kinderen en jongeren.

hetpaleis biedt:
Een boeiende en afwisselende voltijdse job in een artistieke omgeving.
Voltijds contract van onbepaalde duur.
Loon volgens CAO podiumkunsten met extralegale voordelen op ondernemingsniveau.
Indiensttreding vanaf 3 september 2018 (datum te bespreken).


Interesse:

Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk op zondag 10 juni 2018 naar Frederik Verrote, zakelijk coördinator van hetpaleis frederik.verrote@hetpaleis.be. Kandidaten die weerhouden worden op basis van de screening van de cv en de motivatiebrief worden in de week van 18 juni 2018 uitgenodigd voor een gesprek.