STORMKOP HIJST DE ZEILEN. Feestelijk openingsweekend op za 30 juni en zo 1 juli

HETSTEEN wordt binnenkort gebruikt als onthaalbalie voor toeristen. Daarom verhuist de werking naar een nieuwe spannende plek en kan je vanaf eind juni 2018 terecht in een verlaten scheepswerf op het Eilandje voor ateliers, workshops, vakantiekampen en brunches.

 

Ateliers rond kunst, filosofie en wetenschap brengen je hoofd op hol en stimuleren je om eigenwijs en hardnekkig te blijven dromen. In STORMKOP is de zoektocht naar antwoorden belangrijker dan het vinden ervan. STORMKOP is een plek waar je met open armen, vuile knieën, warrige haren en een warm hart een unieke ervaring ondergaat.

 

Je kan STORMKOP ontdekken met vrienden (Woensdagmiddagateliers en verjaardagsfeestjes), met familie (Brunch en Zondagateliers), tijdens de schoolvakanties (Vakantiekampen) of met de klas (Klasdagen). De werking focust op 6- tot 12-jarigen maar uiteraard zijn ook (jong)volwassenen en tieners welkom.

 

Kom alvast langs op het feestelijke openingsweekend op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli 2018. Ontdek het volledige aanbod hier.

 

www.stomkop.be
stormkop@hetpaleis.be