Gezocht: moderators en ambassadeurs voor A1000 jongerentop op 26.09.18

Om de debatten in goede banen te leiden, zoeken wij moderatoren; volwassen, Antwerpse burgers met een groot hart voor de samenleving en de toekomst ervan.

Je hoeft zelf geen specialist te zijn in een bepaalde thematiek. Je brengt het gesprek op gang waar nodig, blust af en toe een vuurtje of draagt bij aan de besluitvorming van een groep jongeren.

wanneer?

vrijdagavond 21 september 2018: infomoment over A1000
woensdag 26 september 2018: A1000
in de voormiddag op het Theaterplein
in de namiddag in de grote zaal van hetpaleis

Meld je aan voor 14/9/2018 bij jelte.vanroy@hetpaleis.be.

- - - 
A1000 zoekt Ambassadeurs

Zet duizend jongeren aan een tafel en laat ze hun dromen en verlangens uitspreken over de toekomst van deze stad. Laat ze in debat gaan met de kopstukken van de Antwerpse politiek. Vraag ze hun stem te laten horen en een antwoord te verwachten. Dat is de A1000.

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in oktober 2018 organiseren hetpaleis, Laika en De Nwe Tijd op 26 september 2018 een A1000 op het Theaterplein en in de grote zaal van hetpaleis. Duizend jongeren gaan die dag in debat met elkaar en met politici over 5 thema’s: klimaat, discriminatie, mobiliteit, armoede en democratie.

Wij zijn op zoek naar geëngageerde jongeren die als ambassadeur hun tanden willen zetten in het jongerendebat, het gesprek met de politici en/of het artistieke deel in de theaterzaal.

Ben je vrij de laatste week van augustus? Wil je samen met 50 andere jongeren van Antwerpen je verdiepen in hoe de stad er moet uitzien in de toekomst? En wil je hierover in discussie gaan met de Antwerpse politici? Of ga je graag artistiek aan de slag met spel, tekst, slam poetry, film, docu, foto’s ...?
Dan ben jij de perfecte ambassadeur!

Word lid van onze facebookgroep A1000 // Ambassadeurs voor meer info.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met jelte.vanroy@hetpaleis.be