hetpaleis 2x op Theater aan Zee

hetpaleis is deze zomer te gast in Oostende met 2 voorstellingen.
 

Zon dag kind

Een kind gaat aan boord van een prachtig schip en brengt de nacht door op zee, onder duizenden sterren. Heel vroeg in de ochtend wordt het gewekt door de Zonnekoningin. Samen zingen ze de zon op. Hun Zonnelied wekt. Het verdriet stroomt weg in de zee. Een magische ervaring die het kind inspireert om de dag te vieren en alles wat nog komen zal.
 

Elk nieuw begin is een afscheid van wat voorbij is. Voor veel veranderingen hebben we geen rituelen (meer), al is de behoefte er wel. Beyond The Spoken, opgericht door Barbara Raes, ontwerpt daarom samen met kunstenaars nieuwe rituelen om mensen te ondersteunen bij grote en kleine kantelmomenten. Speciaal voor TAZ#2018 en hetpaleis ontwerpt Barbara Raes een ritueel voor kinderen die al vroeg geconfronteerd werden met verlies.
 

Het afscheidsritueel werd gecreëerd voor kinderen tussen 7 en 11 jaar met een verlieservaring.
Meer info

De bus met benen

Een vrouw, een man, een kind, een huis.
Het huis neemt de benen.
Had het huis ook oren?
Dan zouden ze het huis kunnen roepen als een hondje.
De vrouw, de man, het kind vertrekken op een zoektocht naar hun huis met benen.
 

Liggend kijk je naar het plafond van de hetpaleis-bus, waar hun reis voorbij rolt. Tuning People maakt in de bus objectentheater tussen kitsch en houtje-touwtje.
 

XS - S ( vanaf 4 jaar)
Meer info

Tickets?

Tickets kunnen online besteld worden via theateraanzee.be, aan de balies van het UiTloket, Visit Oostende en In&Uit Brugge of telefonisch bij het UiTloket.