de ambassadeurs: vlog #2 de Cultuurmarkt

De ambassadeurs van hetpaleis veroverden op zondag 26 augustus de Cultuurmarkt van Vlaanderen!

Samen met kunstenaar Yasmien Adam tekenden ze een pad door de stad naar hetpaleis.

Op de Meir haalden Zayd en Noah spontaan hun beste dance moves uit de kast. Een stapje dichter bij hun droom, de enige echte Battle Droids verwelkomen in hetgeluk.

 Reacties van de ambassadeurs:

Noah (S): “Ik vond het een leuke dag vol verrassingen en superleuke, lieve mensen. De rollerdisco was vet leuk! Ik hoop dat er leuke voorstellingen zijn met veel lachen en veel emotie en dat de mensen dit jaar na elke voorstelling keihard gaan klappen en dat ze er evenveel van kunnen genieten zoals ik elke keer doe. En kan de rollerdisco vanaf nu elke week?”.

Naoual, Mama van Zayd (XS): “Het was een gezellige dag. Zayd kreeg er niet genoeg van. Hij vond het ontzettend leuk en de mensen die aanwezig waren TOP! Vanaf vandaag ben ik fan geworden van breakdance! Ik wens hetpaleis een fantastisch jaar toe.”
Ragnar (L): “Het was een superdag. Ik vind het superleuk om bij de ambassadeurs te mogen zijn. Het rollerskate disco ding vond ik leuk en ik voel me thuis in hetpaleis".
Ilke (XL): “Dat het een inspirerend seizoen mag worden voor het trouwe en nieuwe publiek! De sfeer bij hetpaleis-team tijdens de rollerdisco of de cultuurmarkt zelf was alleszins veelbelovend.”