Truth or Dare, ... in de pers & scènebeelden

Sinds vrijdag 31 augustus staan de zeven jongeren, drie topmodellen en een priester elk weekend tot 16 sep op de planken van hetpaleis. Het was een bijzondere tocht naar de première. Maar het avontuur is nog maar net begonnen, de voorstelling reist nog van Amsterdam tot Londen, van Lille tot Leuven.

Een greep uit de verschenen interviews & recenssies
 

De Standaard: portret van een theatermaker aan de hand va repetities
'Ik kies die jongeren omdat zij sterk zijn in de onderbuik van het mens-zijn. Daar waar de wereld niet meer wil gaan, lopen zij. Natuurlijk is het hun pijnpunt, maar het is tegelijk hun sterkte.' Lies Pauwels in De Standaard.


de Volkskrant
'Aan dit extreme en compromisloze theater kun je soms geen touw vastknopen, maar vreemd genoeg hindert dat niet.' Hein Janssen in de Volkskrant 
 

Pompidou op Klara
Het gaat niet over de anekdote van mensen met een psychisch lijden maar wel over hoe zij een aantal zaken ervaren. Ik vind het interessant om het met hen over leegte, angst en verwarring te hebben, over al de gevoelens die ik koppel aan de wereld in transitie.’ Lies Pauwels

Herbeluister het interview met Lies Pauwels op Klara, ze vertelt je meer over het tot stand komen van haar nieuwe voorstelling.
Vanaf 00:35, klik hier voor het interview Scènebeelden
(c) Fred Debrock