De locatie voor Craquelé is bekend!

De Sint-Jan-Evangelistkerk of beter gekend als de Peperbus op het Krugerplein in Borgerhout zal onderdak bieden aan Studio ORKA & hetpaleis tussen 18 jan en 3 feb voor de nieuwe voorstelling Craquéle
 

Ingesloten tussen dikke muren en omringd door verweerde schilderijen vertellen ze het levensverhaal van een opgroeiende jongen en alles om hem heen. Vergeten flarden, wilde herinneringen en stoutmoedige dromen, momenten die bepalen wie we nu zijn of nooit mochten worden.Bereikbaarheid

Velo

Met de uitleendienst Velo-Antwerpen kunnen bewoners en bezoekers van de stad overal geraken met de fiets. De dichtstbijzijnde Velo-stations bij de Sint-Jan-Evangelistenkerk zijn 108-Kurgerpark, 155-Statielei en 068-Turnhoutsepoort.


TreinTramBus

Vanaf het Centraal Station ben je met 24 minuten wandelen bij De Sint-Jan-Evangelistenkerk. Vanaf Premetrostation Astrid kan je ook lijn 8 richting Schotenseweg of lijn 10 richting wijnegem nemen tot aan halte Zegel.

Ook vanuit andere richtingen is de locatie vlot te bereiken met verschillende trams en bussen. Bereken de beste route vanaf jouw locatie via de routeplanner van De Lijn.
 

Auto

Wanneer je met de wagen komt, houd er dan rekening mee dat de parkeerplaatsen rondom de Sint-Jan-Evangelistenkerk zeer beperkt zijn.
 

Klik hier voor een persoonlijke routebeschrijving.