Illias Teirlinck

Groezelpers

Twee weken voor de première komt ATV langs voor een gezonde groentenmix en een blik achter de schermen. 

"Het gaat over een radijsje dat beslissingen neemt in haar leven. Het klinkt heel romantisch voor mijn doen, maar ze wil haar hart volgen." 
Aldus regisseur Stef Lernous over zijn nieuwe voorstelling Groezel of Grijsje, het levende Radijsje.


De Standaard

"Na Bangerik (2018) maakt Stef Lernous een tweede 6+-productie bij hetpaleis en die leeftijdscategorie zit hem duidelijk als gegoten. ...  Kinderen laven zich aan de geflipte verbeelding, volwassenen krijgen geinige persiflages op #metoo, de identiteitscrisis van de hipster en de actualiteit."
 van Charlotte De Somviele. Lees hier de recensie. Het Nieuwsblad

"De dubbele bodems maken van 'Groezel' een plezier voor jong en oud."
van Magali Degrande.

Gazet van Antwerpen

"Die gelaagdheid maakt van de kerstmusical van hetpaleis een echte familievoorstelling waar zowel jong als oud beter van wordt"
van Ilse Dewever

Concertnews

"Het scherpst van al is die wanneer de hipsters er genadeloos moeten aan geloven in een song die hun organisch, holistisch leventje waarbij ze zweren bij merkproducten lekker bekritiseert."
van Bert Hertogs. Lees hier de recensie. Culture Club

Herbeluister hier Culture Club & ontdek waarom Dominique Van Malder het een privilege vindt om in het hoofd van Stef Lernous te mogen kruipen.Gazet Van Antwerpen.

'Als je iets wil, moet je ervoor gaan, en dan bereik je het vast wel: dat is de boodschap.'
Tine Van den Wyngaert 

 

 
 

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan de website persoonlijk en snel te maken, gebruikt de website van hetpaleis verschillende cookies. Wanneer je de website gebruikt gaat hetpaleis ervan uit dat je dit goed vindt.
meer informatie