Wannes Cré

De nieuwe hetpaleis-workshops staan online!

Wil je het hele jaar door theaterworkshops volgen? Meld je dan nu aan voor dekapers!

Of kom je liever samen met boeiende theatermakers en choreografen hetpaleis-kot op stelten zetten tijdens de theater zomerweken?

 

dekapers van 8 tot 18 jaar

dekapers is de theaterwerkplaats van hetpaleis. In uitdagende workshops geef je samen met een professionele theatermaker vorm aan je eigen ideeën.

Theaterzomerweek met Mokhallad Rasem

Van 13 tot 16 jaar

In deze workshop trek je met theatermaker Mokhallad Rasem de stad in om samen de grenzen van je verbeelding te verkennen. Werk dag per dag mee aan een groepswerk vol beweging en verbeelding dat uitmondt in een stevig toonmoment op het einde van de week.

Zomerweek Special van met Cie Woest (DAKkan festival)

Van 10 tot 16 jaar

Op zondag 20 september organiseert de stad Antwerpen voor de tweede keer
dit uniek ‘dakenfestival’. Ook hetpaleis en Cie Woest doen mee en zoeken hiervoor kinderen en jongeren van verschillende leeftijden.

In aanloop naar op DAKkan creëer je samen met Cie Woest tijdens deze zomerweek een originele dansperformance. En op zondag 20 september dans je dan samen de pannen van het hetpaleis-dak.

Theaterzomerweek met Tina Heylen en Tessa Verbruggen

Van 6 tot 8 jaar

In deze theaterzomerweek word je ondergedompeld in het universum
van theatermakers Tina Heylen en Tessa Verbruggen. Ze nemen je mee in een wereld van lijnen en vlakken, vormen en kleuren, decor, kostuums, licht en geluid.
Een wereld van vooral veel spelen.

Theaterzomerweek met Katrijn de Cooman en Jitse Huysmans van Collectief Elan(d)

Van 9 tot 12 jaar

Tijdens deze boeiende week breng je met Collectief Elan(d) het theater naar de stad en de stad naar het theater. Samen doe je kleine interventies in de openbare ruimte. Of steel je beelden en inspirerende personages uit de stad die je vervolgens naar het theater transformeert. Wat is echt? Wat is spel?

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan de website persoonlijk en snel te maken, gebruikt de website van hetpaleis verschillende cookies. Wanneer je de website gebruikt gaat hetpaleis ervan uit dat je dit goed vindt.
meer informatie