Samen uitkijken naar seizoen 20 - 21

Het is stil in hetpaleis, we missen ons publiek.

We zijn blij dat de recente Covid 19-cijfers hoopgevend zijn, maar het is helaas nog te vroeg voor de opening van onze zalen. In navolging van de beslissing van de Veiligheidsraad blijft hetpaleis dan ook nog gesloten tot het einde van dit seizoen, en annuleren we met pijn in het hart alle publieke activiteiten t.e.m. 8 juni. 

Wie een kaartje had voor een van deze voorstellingen, ontvangt een mail met de mogelijkheden tot omruiling. Het doet goed om te zien dat velen er ook voor kiezen hun tickets te doneren aan hetpaleis. Wij zorgen ervoor dat deze bedragen doorgestort worden aan de acteurs en theatermakers.

We proberen voor zoveel mogelijk geannuleerde voorstellingen een nieuwe datum te vinden, en werken achter de schermen gepassioneerd verder aan het nieuwe seizoen 20-21. Een seizoen dat er ronduit geweldig uitziet. Met zowel grote namen als jong talent. We hopen jullie zo snel mogelijk nieuws te brengen. Hou zeker onze website en social media in de gaten. Wil je graag onze nieuwe digitale seizoensbrochure ontvangen? Schrijf je dan in via deze link.

We kijken ernaar uit elkaar van zodra het kan terug in hetpaleis te ontmoeten. Haal in tussentijd hetpaleis online in huis. Elke vrijdag kan je hier een nieuwe voorstelling bekijken. Doe de gordijnen dicht, het licht uit en waan je even in de grote zaal.

Zorg goed voor elkaar.

Het team van hetpaleis.


* We blijven uiteraard de richtlijnen van de Veiligheidsraad op de voet volgen. Als coronamaatregelen op langere termijn nodig zijn, doen we er alles aan om een veilige omgeving te creëren, met optimale hygiëne- en afstandsmaatregelen en indien nodig vlotte annulatiemogelijkheden.

 

enkele veelgestelde vragen 

wat als ik een ticket heb voor een van deze voorstellingen in hetpaleis?
hetpaleis stuurt iedereen die een kaartje had voor een voorstelling een mail met de mogelijkheden tot omruiling. We onderzoeken of we voorstellingen kunnen verplaatsen naar een latere datum. Zodra er meer nieuws is over de voorstelling waarvoor jij een kaartje kocht, brengen we je daarvan op de hoogte.

wat met de zomerworkshops en activiteiten na 8 juni?
Hou onze site goed in de gaten voor meer nieuws. Sowieso brengen we iedere bezoeker via mail op de hoogte indien er nog meer activiteiten niet kunnen doorgaan. 

waar kan ik terecht met mijn vragen?
Mail voor al je vragen naar info@hetpaleis.be.

hoe kan ik zelf verspreiding helpen voorkomen?
Was je handen regelmatig
Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
Gebruik papieren zakdoekjes
Geef elkaar geen hand of kus
Behoud voldoende afstand maar draag ook zorg voor elkaar, familie, vrienden en buren


 

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan de website persoonlijk en snel te maken, gebruikt de website van hetpaleis verschillende cookies. Wanneer je de website gebruikt gaat hetpaleis ervan uit dat je dit goed vindt.
meer informatie