Update maatregelen

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, annuleert hetpaleis – met pijn in het hart maar uit liefde voor ons team en publiek - alle publieke activiteiten tot en met 3 mei 2020. We proberen voor zoveel mogelijk voorstellingen nieuwe data te vinden en houden je op de hoogte.

Gezondheid primeert boven alles, maar deze crisis zorgt er ook voor dat cultuurhuizen, gezelschappen, theatermakers en acteurs in zwaar weer zitten. Je kan ons steunen door geen terugbetaling te vragen en je gekochte tickets te doneren aan hetpaleis. hetpaleis zorgt ervoor dat dit bedrag doorgestort wordt aan de acteurs en gezelschappen. We begrijpen dat dit niet voor iedereen kan, je kan daarom je tickets ook inruilen voor een tegoedbon. Neem hiervoor contact op met hetpaleis via info@hetpaleis.be.

We hopen je van zodra het kan weer in hetpaleis te mogen verwelkomen. Haal in tussentijd hetpaleis online in huis. Elke vrijdag kan je hier een nieuwe voorstelling bekijken. Doe de gordijnen dicht, het licht uit en waan je even in de grote zaal.

Zorg goed voor elkaar. 

Bedankt voor je begrip,

hetpaleis

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan de website persoonlijk en snel te maken, gebruikt de website van hetpaleis verschillende cookies. Wanneer je de website gebruikt gaat hetpaleis ervan uit dat je dit goed vindt.
meer informatie