nieuwe seizoen online

seizoen 20-21

Het wordt in elk geval een onvoorspelbaar mooi seizoen. hetpaleis maakt 8 nieuwe eigen (co)producties en herneemt enkele succesvolle voorstellingen. Ook toont hetpaleis naar goede gewoonte een selectie voorstellingen van andere huizen en makers en staan er een nieuwe reeks workshops op het programma. In de digitale seizoensbrochure vind je het volledige programma. Met extra uitleg, trailers en filmpjes met de makers.

veiligheid

De presentatie van de voorstellingen zal in seizoen 20-21 wellicht wat wat anders verlopen dan we gewend zijn, rekening houdend met de huidige veiligheidsvoorschriften. We zetten maximaal in op jullie welbevinden en garanderen dat alle hygiëne- en afstandsregels gevolgd worden. Om het met Wim Helsen te zeggen: 'bij ons zijt ge veilig'. 

- hetpaleis stelt in eerste instantie 30% van de zaalcapaciteit open en werkt dit seizoen zonder genummerde plaatsen. Zo kunnen we voldoende afstand voorzien tussen de bubbels. Daarom vragen we je om steeds tickets gebundeld te kopen per bubbel, op die manier kunnen we een optimaal veilige zaalplanning maken.

- Voorstellingen worden waar nodig herwerkt conform de afstandsregels, sommige werden geschrapt, andere ontdubbeld om de veiligheid voor zowel acteurs als publiek te garanderen. We proberen zoveel mogelijk het originele programma te behouden, maar wijzigingen blijven mogelijk.

- In geval van een 2e Covid19-golf werken we uiteraard met flexibele annuleringsvoorwaarden.  

 

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan de website persoonlijk en snel te maken, gebruikt de website van hetpaleis verschillende cookies. Wanneer je de website gebruikt gaat hetpaleis ervan uit dat je dit goed vindt.
meer informatie