Karolina Maruszak

geen voorstellingen t/m 13 december, wel dekapers voor -12

Om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dijken, annuleert hetpaleis met spijt in het hart alle voorstellingen vanaf 29 oktober tot en met 13 december. Dat betekent concreet dat de volgende publieke voorstellingen alvast niet kunnen doorgaan: KIER, Dounia B., Zoutloos en Muzieklabyrint. Voor de andere voorstellingen is het nog niet duidelijk of ze verplaatst worden of definitief niet doorgaan. We proberen hierover zo snel mogelijk duidelijkheid te bieden en brengen iedereen op de hoogte zodra het kan.

De wekelijkse workshops van dekapers voor 12+ worden voorlopig geschrapt maar die voor -12 gaan wél nog door. Nelsons Dansworkshop krijgt een online alternatief. Schoolvoorstellingen werden eerder al wegens code oranje geannuleerd.

Wie tickets bestelde voor een van de geannuleerde voorstellingen, ontvangt een mail. Je tickets worden volledig terugbetaald, op het rekeningnummer waarmee je het ticket boekte. Wil je het bedrag van je tickets graag doneren aan de getroffen kunstenaars, dan is dat natuurlijk heel welkom. Wij zorgen ervoor dat je steun bij de acteurs en gezelschappen terechtkomt.

Dit virus overwinnen, dat doen we samen. We wensen jullie veel warmte, kracht en moed in deze voor iedereen moeilijke periode. We kijken uit naar betere tijden waarin we jullie weer vol enthousiasme kunnen verwelkomen in hetpaleis.

#samentegencorona


het team van hetpaleis

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan de website persoonlijk en snel te maken, gebruikt de website van hetpaleis verschillende cookies. Wanneer je de website gebruikt gaat hetpaleis ervan uit dat je dit goed vindt.
meer informatie