Fred Debrock

gezocht: kind en jongere voor nieuwe voorstelling Lies Pauwels

Voor Do the Calimero, de nieuwe voorstelling van Lies Pauwels, LOD muziektheater en hetpaleis, zijn we op zoek naar een kind tussen 8 en 10 jaar en een jongere tussen 14 en 18 jaar die mee willen spelen in deze theatervoorstelling. 

Audities kind 8-10 jaar

Je zal samen op de scene staan met zes professionele dansers, acteurs en muzikanten en met een jongere. De voorstelling is bedoeld voor een publiek vanaf 16 jaar. Ervaring is niet vereist

De auditie / workshop vindt plaats op maandag 23 en dinsdag 24 augustus in hetpaleis. Als je uiteindelijk geselecteerd wordt voor de productie, wordt er gerepeteerd in het voorjaar van 2022, zowel in Gent (LOD muziektheater, Bijlokekaai 3, 9000 Gent) als in Antwerpen (hetpaleis, Meistraat 2, 2000 Antwerpen). Daarna volgt een tournee door binnen- en buitenland. 

Heb je interesse? Stuur dan een motivatiebrief met een korte (max 1 A4) maar duidelijke introductiebrief van wie je bent en waarom je graag mee wil doen. Stuur deze brief vóór 6 augustus 2021 naar Eva De Wolf.  

Audities jongere 14-18 jaar 

We zijn op zoek naar iemand die zich uitdrukkelijk profileert binnen de generatie van nu. Dit kan in ideeëngoed of daadkracht, een beweging die je aanbelangt of die je zelf genereert, maar ook een uitgesproken modefenomeen, of misschien ben je een digitale profeet, een hedendaagse kluizenaar, een kunst- of natuurobservator, een pessimistische of optimistische criticaster, of iemand met een nomadische mindset. Ook jongeren die een duidelijk verhaal kunnen uitdrukken over de keerzijde van de maatschappij waar je als jongere geen plaats in kan vinden, zijn zeer welkom. 

Heb je het gevoel dat je – op een of andere manier – een uitgesproken persoonlijkheid hebt die je relevant en typerend lijkt voor de tijdgeest waarin we leven, en heb je zin om samen met dansers, muzikanten en acteurs op scene te staan, schrijf je dan in voor deze ontmoeting. 

De auditie / workshop vindt plaats op maandag 23 en dinsdag 24 augustus in hetpaleis.
Als je uiteindelijk geselecteerd wordt voor de productie, wordt er gerepeteerd in het voorjaar van 2022, zowel in Gent (LOD muziektheater, Bijlokekaai 3, 9000 Gent) als in Antwerpen (hetpaleis, Meistraat 2, 2000 Antwerpen). Daarna volgt een tournee door binnen- en buitenland. 

Heb je interesse? Stuur dan een motivatiebrief met een korte (max 1 A4) maar duidelijke introductiebrief van wie je bent en waarom je graag mee wil doen. Stuur deze brief vóór 6 augustus 2021 naar Eva De Wolf.