Karolina Maruszak

suppoosten gezocht (m/v/x)

hetpaleis is een podiumkunstenhuis voor alle kinderen en jongeren in het hart van Antwerpen. Een plek waar mensen en verhalen elkaar ontmoeten. Met zowel publieke als schoolvoorstellingen, workshops en andere activiteiten bereikt hetpaleis een breed en divers publiek van kinderen, jongeren en volwassenen.

In de werking van hetpaleis zijn suppoosten onmisbaar. Ze zijn het visitekaartje van het huis en een eerste aanspreekpunt voor bezoekers.

Tijdens elke (school)voorstelling staan suppoosten klaar om het publiek te begeleiden. Ze beantwoorden vragen van bezoekers, controleren tickets aan de zaaldeuren, delen programmablaadjes uit, zorgen dat de spelregels in de zaal worden gerespecteerd en staan in voor een vlotte evacuatie indien nodig. 

Wie ben jij?

- Je bent minimum 16 jaar.
- Je bent gastvrij en hebt voeling met een divers publiek.
- Je bent positief en enthousiast.
- Je bent pro-actief, alert en handelt publieksgericht.
- Je houdt van afwisseling en hebt zin in verschillende uiteenlopende taken (o.a. horeca).

Wat bieden wij aan? 
- Een flexibele uurregeling op basis van beschikbaarheid.
- Een studentencontract of tijdelijk bediendecontract voor niet-studenten (minimum 3 uur).
- Een fijn team enthousiaste jongeren.

Interesse?

Vul onderstaand formulier in voor 17 augustus. Tijdens de week van 22 augustus nodigen we een aantal kandidaten uit voor een gesprek.

Meer info? Mail naar Pauline, of bel haar op het nummer 03 202 83 40.

hetpaleis is een open huis en zet actief in op gelijke kansen en diversiteit. Je kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, origine, geaardheid of beperking.