Sander Salden

vacature toneelmeester (m/v/x)

hetpaleis is een podiumkunstenhuis voor kinderen en jongeren in het hart van Antwerpen. Een plek waar mensen en verhalen elkaar dagelijks ontmoeten. hetpaleis organiseert zowel publieke als schoolvoorstellingen, workshops, debatten, etc ... en bereikt daarmee een breed en divers publiek.


Functieomschrijving

Naast een uitgebreide receptieve werking, zet hetpaleis ook elk seizoen in op een stevig aantal eigen creaties. Om de creatieploeg uit te breiden, is hetpaleis op zoek naar een toneelmeester. Die zorgt in overleg met de regisseur of choreograaf, productieleider, technisch coördinator en het decoratelier voor een goede voorbereiding en planning vanaf de start van het productieproces. Tijdens het creatieproces en de speelperiode van de voorstelling ben je het aanspreekpunt op het podium voor acteurs en techniekers en ben je verantwoordelijk voor de goede gang van zaken. Je stuurt de andere technici aan bij opbouw en afbraak en organiseert alle podiumwissels en changementen. Je gaat met de voorstellingen op tournee in binnen- en buitenland.


Profiel

- Je hebt een ruime ervaring als theatertechnicus, waarvan enkele jaren als toneelmeester. Bij voorkeur heb je ook ervaring als lichttechnicus.
- Je kan technische plannen lezen en uitwerken, rekening houdend met artistieke intenties, technische vereisten en het beschikbaar budget.
- Je bent energiek, gedreven en communiceert gepast en efficiënt.
- Je kan op een aangename manier mensen aansturen, in teamverband werken maar ook in je eentje trek je vlot je plan.
- Je kan voorstellingen aanpassen aan andere locaties, rekening houdend met het artistieke concept.
- Je hebt voeling met de werking van een (jeugd)theater of bent bereid om je in die context in te werken.
- Je bent stressbestendig en kan goed omgaan met deadlines.
- Je vindt flexibele werkuren prima, avond- en weekendwerk zijn een evidentie.
- Je hebt een rijbewijs B, een rijbewijs C (hebben of willen behalen) is een plus.

Aanbod

- Een voltijdse arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur.
- Een verloning volgens de CAO Podiumkunsten (PC 304 volgens anciënniteit), aangevuld met extra voordelen (hospitalisatieverzekering, tussenkomst woon-werkverkeer).
- Datum indiensttreding in onderling overleg te bepalen

Solliciteren

Solliciteren kan door je motivatiebrief en cv voor 1 september 2022 naar technisch coördinator Piet Van Deun te sturen. Voor vragen over de jobinvulling, kan je mailen naar bovenstaand adres of Piet van Deun contacteren op 0474 64 36 66.

hetpaleis is een open huis en zet actief in op gelijke kansen en diversiteit. Je kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, origine, geaardheid of beperking.