Jarne Six

Word jij borduurvrijwilliger?

Duizenden mensen passeren wekelijks in en langs hetpaleis. Kinderen, jongeren en volwassenen met een uiteenlopende achtergrond, geschiedenis en afkomst. Een veelheid van levens die elkaar naderen, kruisen en weer uit elkaar lopen. Hoe vang je die grootstedelijke rijkdom in één beeld? Met een theaterdoek vol sporen uit de stad, natuurlijk! Tijdens schoolworkshops en workshops in de vrije tijd kan iedereen zijn geborduurde handtekening achterlaten op ons spiksplinternieuwe theaterdoek. Om deze workshops te begeleiden zijn we nog op zoek naar vrijwilligers.  

Wie ben jij?

- Je kan werken met naald en draad en bent graag creatief met textiel;
- je ontmoet graag nieuwe mensen en vindt het fijn om met kinderen en jongeren te werken;
- je krijgt energie van andere mensen te helpen bij het creëren en begrijpt dat elke hand iets kan betekenen in dit project.

Wat verwachten we van jou?

- Je begeleidt kinderen, jongeren en hun gezinnen bij het leren borduren;
- je helpt, babbelt en enthousiasmeert.

Wat biedt hetpaleis?

hetpaleis is een podiumkunstenhuis voor jong publiek. De theatergordijnen die we samen maken, zullen de komende jaren in onze grote zaal hangen.

"Kijk, dat klein stukje, dat heb ik geborduurd."


Je werkt mee aan de toekomst van hetpaleis en kan uiteraard genieten van de voorstellingen die hier gemaakt worden. 

Beschikbaarheid

Het project loopt tussen november 2022 & mei 2023, meestal op zaterdag. We spreken gezamenlijk af welke momenten voor jou het beste passen. Reken op een engagement van ongeveer 5 uur per week.

Interesse? 

Neem contact op met Carmen Claessen, via mail of whatsapp 0484 29 65 27.