Karolina Maruszak

hetpaleis zoekt leerkrachten

hetpaleis is op zoek naar een ambassadeursgroep van geëngageerde leerkrachten en directeurs. Samen willen we de brug vormen tussen podium, cultuur en onderwijs. We willen expertise uitwisselen over vragen als: hoe beleven jullie cultuur in de klas? Hebben jullie hierin noden waar wij ons misschien nog niet van bewust zijn? Waar liggen de interesses van kinderen en jongeren? Welke thema’s spreken hen aan? En zijn er methodieken die we kunnen uitwisselen? 

Elke bijeenkomst start met een workshop van een uur. Daarna gaan we samen in gesprek over een bepaald onderwerp en wisselen we informatie en kennis uit.  Die onderwerpen bepalen we graag samen met jullie. Gelijkwaardigheid en mede-eigenaarschap tussen deelnemers is in hetpaleis van groot belang, ook in dit project. We kijken ernaar uit om elkaar hierin te versterken. 

Praktisch: 

We komen vier keer per jaar officieel samen op dinsdagen van 19u tot 21u. 

10 oktober 2023
12 december 2023
27 februari 2024
23 april 2024

Noteer ook alvast de data van premières in je agenda: 

FRAMED | première op 6 oktober 2023 om 20u
ALLES is niet perfect | première op 8 december 2023 om 19u 
BAS. | première op 9 maart 2024 om 19u
WASCO! | première op 12 april 2024 om 19u

Gedurende seizoen 23-24 plannen we - behalve premières - nog veel meer leuks. Hier alvast enkele save the dates zoals rip de vakantie, GEN-ZIE festival, kunstendag voor kinderen, ... Markeer tot slot ook nog 4 februari in je agenda. Waarom? Dat hoor je later. 

Heb je interesse om deel uit te maken van de ambassadeursploeg voor leerkrachten? Schrijf je dan nu in via onderstaande link. 

ik word ambassadeur