Tickets voor LOVE AT FIRST SIGHT #8 nu te koop!

Het Love at first Sight festival is een theaterfestival opgedragen aan jonge theater-, dans- en performancekunstenaars. LAFS vindt elk jaar plaats in Antwerpen, gedurende vier dagen, ergens in de eerste helft van het theaterseizoen.

Het LAFS festival ondersteunt de zichtbaarheid van werk van jonge artiesten die elk op zich binnen hun artistieke creatie reflecteren op verschillende aspecten van mens en maatschappij. De kennismaking van het publiek met de artistieke praktijk van beginnende theatermakers sluit in aanleg mooi aan bij de opdracht van de negen betrokken theaters. De programmering van het festival neemt je mee langs verschillende locaties in de stad, sommige liggen in het hart, andere aan de rand van Antwerpen. De keuze van voorstellingen komt voort uit intensieve prospectie van een veelheid aan voorstellingen en toonmomenten, en een gezamenlijk overleg tussen de huizen. LAFS verwelkomt ook een reflectieluik, ditmaal georganiseerd in samenspraak met Gouvernement.

De achtste editie van LAFS vindt plaats van donderdag 26 t/m zondag 30 oktober 2023.

ontdek het programma

LAFS#8 werd samengesteld door negen culturele partners: De Studio, detheatermaker, hetpaleis, Monty, wpZimmer, Rataplan, Arenberg, Het Bos en Toneelhuis.