Lies Pauwels en hetpaleis zoeken jongeren met een psychiatrische achtergrond

Voor een nieuwe theatervoorstelling van hetpaleis en Sontag, voor en met jongeren, is Lies Pauwels op zoek naar jongeren met een psychiatrische achtergrond. We zoeken jongeren tussen 12 en 18 jaar uit het Antwerpse.Iedereen die nu - of in het verleden – op één of andere manier in contact kwam met de psychiatrie en zin heeft om mee te werken aan een professionele theaterproductie is welkom. Toneelervaring is niet vereist. Heb je gewoonweg interesse en wil je vanuit jouw ervaring betekenis geven aan deze theatervoorstelling, dan ben je meer dan welkom om je in te schrijven voor deze workshops/ateliers. De workshops dienen als voorbereiding en ook als wederzijdse kennismaking. Op basis hiervan zal een eerste selectie worden gemaakt. De workshops gaan door in Gent.

Interesse?

Heb je interesse en kan je je gedurende de periode van 18 september tot 13 oktober enkele dagen - of langer of korter – vrijmaken voor de workshops/ateliers? Neem dan contact op met Tom Rummens, tom.rummens@hetpaleis.be. Geef ook kort wat informatie over jezelf en jouw motivatie om aan dit project mee te werken. Hou er rekening mee dat meewerken aan een theatervoorstelling een groot engagement vraagt van alle betrokkenen.

De voorstelling zal in première gaan op 30 augustus 2018 en zal gedurende (minstens) het seizoen 2018-2019 op tournee gaan in binnen- en buitenland. Er wordt gerepeteerd gedurende het seizoen 2017-2018. De repetities vinden plaats in hetpaleis in Antwerpen.

Over Lies Pauwels en hetpaleis

In augustus 2013 maakte Lies Pauwels bij hetpaleis de succesvolle voorstelling Het Hamiltoncomplex. De voorstelling werd geselecteerd voor Het Theaterfestival en veroverde de harten van pers en publiek , met 65 speelbeurten in acht verschillende landen tot gevolg. Het Hamiltoncomplex werd gespeeld door dertien meisjes van dertien jaar en een bodybuilder, en ging over de zoektocht naar identiteit in een verwarrende, voortdurend veranderende wereld.