Nina Certyn zoekt meisjes tussen 8 en 11 jaar voor fysieke theatervoorstelling

Auditie

De auditie kan je zien als een workshop. We gaan samen op de vloer opzoek naar theatraal materiaal. Dit onderzoeken we door de verschillende opdrachten uit te voeren. Ik ben opzoek naar enthousiasme, spelplezier en iemand die met volle overgave op de vloer durft te staan. Er zijn geen speciale voorbereidingen of ervaringen nodig voor de selectie.

Voorstelling

Deze voorstelling wordt een fysieke, visuele voorstelling over onze zichtbare en onzichtbare instincten; liefde, jaloezie, seksualiteit, verlangens, begeerte, boosheid en kwetsbaarheid. Samen met jullie wil ik onderzoeken hoe het is om, in deze tijd, een meisje te zijn. Waar loop je warm voor, wat verwacht je van de liefde nu en later? Ben je bewust hoe je lichaam verandert? Wat vindt je daarvan? Ik werk vanuit jullie kracht, vanuit jullie levenservaring, vanuit jullie unieke gedachtes. Ik wil graag met jullie het onzichtbare zichtbaar maken. Als we het onzichtbare, transparant maken, ontmaskeren jullie dan de volwassenen?

De voorstelling speelt op 29 en 30 december om 19:15uur in de kleine zaal van hetpaleis te Antwerpen. Het repetitieproces start midden september tot eind december. We creëren op woensdagmiddagen, zaterdagochtenden en tijdens schoolvakanties.

Inschrijven

Stuur voor 20 september een email met onderstaande gegevens ninacertyn@icloud.com

- Naam
- Geboortedatum
- Mobiel telefoonnummer & emailadres van de ouder(s) / verzorger(s)
- Een recente foto
- In 1 zin een korte motivatie