vrijwilligers

hetpaleis is een stadstheater waar het publiek meer is dan een toekijkend publiek; ze zijn toeschouwer, deelnemer, gesprekspartner, artiest of vrijwilliger. We zijn een plek waar iedereen in al haar/hun/zijn hoedanigheid kan zijn.

Samen creëren we een plek waar iedereen zich veilig en thuis kan voelen, waar iedereen kan meedoen, of je ervaring hebt of nog helemaal niet. 

Een plek waar we van elkaar kunnen leren, vrienden maken of gewoon samen van kunst en cultuur kunnen genieten.

Samen met de vaste ploeg collega’s geven we het publiek een fijn moment en warme herinneringen.  Vrijwilligers houden ons scherp, hebben een andere blik op hetpaleis en kunnen ons daar bewust van houden. 

Zo word je als vrijwilliger ambassadeur voor de fijne activiteiten waar iedereen hier aan kan deelnemen.

Aan het begin van het seizoen starten we met een startmoment zodat iedereen elkaar kan leren kennen, we samen het gebouw kunnen ontdekken en je kan voelen of hetpaleis de plek is voor jou. Zet alvast zaterdag 7 september in je agenda.

Heb je meer vragen of wil je je graag kandidaat stellen, je kan met al je vragen terecht bij Carmen via vrijwilligers@hetpaleis.be of carmen.claessen@hetpaleis.be

Dankjewel aan iedereen die het afgelopen seizoen mee aan boord is gestapt van onze fijne werking:

Aagje, Agnes, Diane, Elisabeth, Eric, Genia, Gudrun, Gwenn, Hélène, Hilde, Ingrid, Kati, Lydia, Mimi, Mina, Myriam, Samina, Seda, Sukanya

 

Nooit gedacht dat vrijwilligerswerk zo plezant kon zijn. Je leert nieuwe mensen kennen, we werden op een jaar tijd een (h)echte groep. Het is leuk om elkaar regelmatig te zien, van gedachten te wisselen, ideetjes en ervaringen te delen.  Vermits we dezelfde interesses delen zijn de uitstapjes die we doen ook vlug gekozen. Na een jaar intens te werken aan hetdoek,  hadden we er nog niet genoeg van en besloten we verder te gaan met hetzaterdagatelier. Een creatieve beleving elke 1ste en 3de zaterdag van de maand tussen september en einde mei.
- vrijwilliger Hélène 


Zin gekregen om deel te worden van deze fijne groep? Bekijk hieronder onze oproepen: