Diego Franssens (foto) - Mark Borgions (tekening)

Brunchen met Assepoester voor het goede doel

Een lazy dag gepland op pinkstermaandag 20 mei? We've got you! hetpaleis en Het Geluidshuis organiseren dan namelijk een heerlijke brunch op het Theaterplein én een live luisterspel van Assepoester. 

De opbrengt van de brunch gaat integraal naar de werking van de vrienden van hetpaleis*.

Vriendschap gaat door de maag
Picture de geur van net gezette koffie, knapperige croissants, tomatensoep met balletjes, lange tafels met linnen servietten, verse bloemen, een lekker zonnetje, ….en daarna met zijn allen naar de grote zaal van hetpaleis voor een voorleessessie (5+) met Warre Borgmans en de enige echte Prins Tony (Lander Severins). Iedereen die komt, is automatisch een vriend van hetpaleis en... van Assepoester. Het vierde luisterverhaal in de reeks Er-waren-eensjes ligt sinds kort in de winkel. Assepoester werd in een fris jasje gestopt en is meteen ook het eerste van twee nieuwe luisterverhalen waarmee Het Geluidshuis dit jaar twintig jaar hoorspelmakerij viert. Reden genoeg dus voor een feest!

Reserveer nu je tickets en kom op 20 mei brunchen en luisteren. Aansluitend kan je in de pop-upshop de luisterverhalen kopen - aan een vriendenprijs, natuurlijk! - en laten signeren. 

mijn schoentje past, ik kom

Dankzij de vrienden van hetpaleis krijgen kinderen en scholen met beperkte middelen de kans om voorstellingen en workshops van hetpaleis bij te wonen.