Sander Salden

Vacature toneelmeester (x/v/m - voltijds)

English version here.


hetpaleis is het grootste podiumkunstenhuis voor kinderen en jongeren in Antwerpen; een plek waar mensen en verhalen elkaar dagelijks ontmoeten. hetpaleis organiseert zowel publieke als schoolvoorstellingen, workshops, debatten, etc ... en bereikt daarmee een breed en divers publiek.

Functieomschrijving
Naast een uitgebreide receptieve werking, creëert hetpaleis ieder seizoen gemiddeld vier producties voor de grote zaal. Om de creatieploeg uit te breiden, is hetpaleis op zoek naar een toneelmeester. In overleg met de regisseur of choreograaf, productieleider, technisch coördinator en het decoratelier, zorgt de toneelmeester voor een goede technische voorbereiding en planning vanaf de start van het productieproces. Tijdens het creatieproces en de speelperiode van de voorstelling ben je het aanspreekpunt op het podium en ben je verantwoordelijk voor de goede gang van zaken. Je stuurt andere technici aan bij opbouw en afbraak en organiseert alle podiumwissels en changementen. Je gaat met de voorstellingen op tournee in binnen- en buitenland.

Profiel
- Je hebt ervaring als theatertechnicus en kunt aantonen dat je in het verleden met vertrouwen verantwoordelijkheid hebt genomen over een creatieproces. Bijzondere kennis van licht, klank of video is een pluspunt.
- Je kan technische plannen lezen en uitwerken, rekening houdend met artistieke intenties, technische vereisten en het beschikbare budget.
- Je hecht veel belang aan een veilige werkomgeving.
- Je bent energiek, gedreven en communiceert gepast en efficiënt.
- Je werkt goed en graag in een team, maar ook in je eentje trek je vlot je plan. Je bent een trekker en stuurt andere mensen aan op een aangename manier.
- Je kan voorstellingen aanpassen aan andere locaties, rekening houdend met het artistieke concept.
- Je hebt voeling met of interesse in de werking van een jeugdtheater. Je bent stressbestendig en kan goed omgaan met deadlines.
- Je vindt flexibele werkuren prima. Avond- en weekendwerk zijn in deze job een evidentie. 
- Je hebt een rijbewijs B, een rijbewijs C (hebben of willen behalen) is een plus.

Aanbod
- Een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur
- Datum indiensttreding in onderling overleg te bepalen
- Een verloning volgens de CAO Podiumkunsten (PC 304, volgens anciënniteit)
- Een volledige dertiende maand
- Hospitalisatieverzekering
- Vergoeding voor woon-werkverkeer, gsm-kosten en werkkleding
- Mogelijkheid tot fietsleasing
- Een boeiende en afwisselende artistieke omgeving

Solliciteren
Stuur je motivatiebrief en cv voor 16 juni 2024 naar technisch coördinator Piet Van Deun. Heb je vragen over de inhoud van deze job, dan kan je Piet mailen via dezelfde weg of hem contacteren op +32 474 64 36 66.


hetpaleis vindt gelijke kansen ontzettend belangrijk en moedigt iedereen aan om te solliciteren, ongeacht geslacht, leeftijd, opleiding, culturele achtergrond of geaardheid.