Je bezoek aan hetpaleis in seizoen 21-22

Om het coronavirus mee te helpen beheersen, blijft hetpaleis vanzelfsprekend strikt de richtlijnen van de overheid opvolgen. Bovendien garanderen we je als bezoeker een goed geventileerde zaal met verse buitenlucht.

Het Overlegcomité van 20 augustus 2021 creëerde de mogelijkheid voor cultuurhuizen om met het zogenaamde Covid Safe Ticket (CST) te werken. Na rijp beraad kiest hetpaleis ervoor om dit niet in te voeren. Heel wat bezoekers vinden het CST immers discriminerend of ervaren er een vals gevoel van veiligheid bij.

Daarom volgt hetpaleis de versoepelingen zonder CST. Concreet betekent dit dat vanaf 1 september 2021 alle voorstellingen onder 200 bezoekers zonder maatregelen zullen plaatsvinden. We hanteren wel nog de mondmaskerplicht bij verplaatsingen binnen het gebouw. Zodra je zit (in de zaal of elders) mag het mondmasker weer af. 

Vanaf 1 oktober 2021 zal hetpaleis tot 500 bezoekers per voorstelling zonder maatregelen ontvangen. Er is geen mondmaskerplicht meer in het gebouw.

Mochten de maatregelen toch opnieuw verstrengen, dan sturen we bij.

Nog even praktisch

Volg de route die overeenstemt met de kleurcode op je ticket. Deze leidt je naar een van de ingangen van de zaal en naar jouw stoel binnen een bepaald blok. Een suppoost begeleidt je daarbij. 

Voor voorstellingen in de grote zaal krijg je op je ticket een kleurcode en een blok en-rijnummer toegewezen. De kleurcode verwijst naar een blok in de zaal. Op die manier zorgen we voor duidelijke publieksstromen.

Voor de kleine zaal zijn er geen toegewezen stoelnummers. Je kan de donkerblauwe route volgen naar de zaal. Een suppoost wijst je je plaats aan, we vullen de zaal rij per rij.

Het ventilatiesysteem in de zaal zorgt ervoor dat er continu verse buitenlucht binnenkomt.

Er is een open vestiaire.

Bestellen doe je zoals steeds op deze site of via 03 202 83 60 (dinsdag tot vrijdag van 10u tot 17u). Tickets zijn in principe niet omruilbaar of terugbetaalbaar. Wanneer hetpaleis een voorstelling wegens nieuwe maatregelen toch zou moeten annuleren, dan betalen we je tickets vanzelfsprekend wel terug.

Voel je je ziek? Of heb je symptomen die op Covid-19 kunnen wijzen? Blijf dan alsjeblieft thuis.
Heb je nog vragen over je bezoek aan hetpaleis, aarzel dan niet om ons te mailen of te bellen via 03 202 83 60. 

We kijken uit naar je bezoek!