voor leerkrachten

hetpaleis is fan van schoolvoorstellingen en workshops voor scholen. En maakt er een punt van om leerkrachten, kinderen en theatermakers met elkaar in contact te brengen. Tijdens avant-premières, door theatermakers voor de klas te zetten of een spannende workshop op school of in hetpaleis aan te bieden. Zo leren scholen theater kennen en leert ook het theater de school kennen. Elk initiatief wordt op maat gemaakt en vertrekt van de behoeften en de nieuwsgierige geest van theatermakers en kinderen.


 

Reserveren

De aanmeldingsperiode voor de lotting tussen 8 en 19 mei is afgerond. Na de loting voor de scholen kan je nog reserveren voor niet-uitverkochte voorstellingen via info@hetpaleis.be of de ticketlijn.
Geef je interesse in een (school)voorstelling altijd door. hetpaleis plaatst je graag op de wachtlijst wanneer de voorstelling is uitverkocht.
 

Betaling

Ongeveer een maand voor de voorstelling ontvang je de betaalinstructies via mail. Geef tijdig het facturatieadres of je bestelbon door.
Indien hetpaleis de betaling voor de start van de voorstelling ontvangt, krijg je tot maximum 10% van het aantal terugbetaald voor afwezige leerlingen. 
 

Annulatievoorwaarden

Tot en met 30 dagen voor de voorstelling kan je kosteloos annuleren of wijzigingen doorgeven. Daarna betaal je het volledige bedrag van je reservering. 
 

Cultuurkuur

Met Cultuurkuur breng je kunst en cultuur naar je klas. Surf naar Cultuurkuur.be/subsidies voor meer info.
 

Gratis met De Lijn naar hetpaleis!   

Met dynamoOPWEG kunnen klassen gratis naar hetpaleis met De Lijn, volgens de bestaande dienstregeling en met max. 30 personen per rit.

Surf naar Cultuurkuur.be/subsidies en lees er alles over de mogelijkheden om meer cultuur in je klas te brengen.
  

Try-outs

De voorstelling is nog niet helemaal af, maar wordt voor het eerst getest met publiek erbij. De reacties van het publiek zijn belangrijk voor de afwerking van de productie.
Interesse om met je klas een try-out bij te wonen?
Laat dat dan weten via educatie@hetpaleis.be.

Avant-premières

Bij hetpaleis-producties kan je als leerkracht of begeleider gratis naar de avant-première.
Avant-premières zijn bedoeld voor leerkrachten die met hun klas naar de voorstelling komen kijken. Zo kan je zelf bepalen hoe jij je groep het best voorbereidt op jullie theaterbezoek. 
Je krijgt ook de link naar het omkaderend materiaal en een poster mee. Reserveren voor de avant-première doe je online of via het onthaal
 

Gratis voor leerkrachten en begeleiders, reseveren is noodzakelijk.
Klik op de voorstelling om je plaats te reserveren.

De bevrijding van het edelhert: do 12.03.20 om 19u GEANNULEERD 
KIER: vr 20.03.20 om 19u

Spothetpaleis

Rond elke hetpaleis-productie wordt een Spot gemaakt met een heleboel extra informatie: interviews met de makers, drama- en beeldopdrachten, muziekfragmenten, filmpjes en meer. 

Ga naar de pagina van de betreffende voorstelling, klik op de button en vind bij elke hetpaleisproductie prikkelend spel- en achtergrondmateriaal. Of klik hier voor het volledige overzicht.

Theatercodes

Welkom in het theater!

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan de website persoonlijk en snel te maken, gebruikt de website van hetpaleis verschillende cookies. Wanneer je de website gebruikt gaat hetpaleis ervan uit dat je dit goed vindt.
meer informatie