aanbod voor middelbaar

Omdat de vraag altijd groter is dan het aanbod wordt er gewerkt met een lotingssysteem. 
Tot 23 juni verwerkt hetpaleis de aanmeldingen die voor de deadline van 7 juni werden doorgegeven. Je kan intussen zeker nog een nieuwe aanvraag doen voor een voorstelling of een workshop, via info@hetpaleis.be of de link hieronder. Deze worden vanaf 23 juni behandeld.

ik meld mijn klas aan voor schoolvoorstellingen

publieke voorstellingen

Scholen zijn uiteraard ook van harte welkom op try-outs en alle publieke voorstellingen ’s avonds en in het weekend. De publieke voorstellingen gaan pas op 15 augustus in verkoop maar meld je aan via de aanmeldpagina en dan kijken we wat mogelijk is voor jouw klas.

 • vr 24 sep
  -
  za 25 sep
  2021 - 2022

  We Go Places

  fABULEUS & 7 Limburgse cultuurcentra / Carli Gellings

  We Go Places vertrekt van de kracht van een groep jongeren. Ze bewegen als één lichaam dat uiteenvalt in stukken die versmelten tot nieuwe combinaties. Niemand lijkt ooit zeker te zijn van zijn plaats. Hoe vind je jezelf en elkaar in deze ingewikkelde wereld? 

 • do 3 feb
  2021 - 2022

  Pleasant island

  CAMPO/ Silke Huysmans & Hannes Dereere

  Verborgen in de Stille Oceaan ligt het kleine eiland Nauru, door Europese ontdekkingsreizigers ooit Pleasant Island genoemd. Via de informatiestroom op hun smartphones leggen Silke Huysmans en Hannes Dereere de problematiek van dit eiland bloot. Ze houden ons een spiegel voor van een wereld die gericht is op eindeloze groei.

 • do 21 apr
  -
  za 30 apr
  2021 - 2022

  Do the Calimero

  hetpaleis & LOD muziektheater/ Lies Pauwels

  Lies Pauwels toont in Do the Calimero carnaval als ultieme metafoor voor ons mens-zijn. Een uitlaatklep, een volksfeest, een overgangsritueel ook, een ode aan het zuipen en het flirten, aan het dansen en het knokken.

  Een muziektheatervoorstelling met op scène twee muzikanten, twee actrices, twee danseressen (Les Mybalés) en twee kinderen.

rondleiding achter de schermen
en workshops voor middelbaar

ben je graag goed voorbereid? 

Rond elke hetpaleis-productie wordt een spot gemaakt met omkaderend materiaal. 
Voor Oresteia, Us, (k)now en Do the Calimero zijn er avant-premières waar je als leerkracht welkom bent.