Stormkop

 Vragenhuis voor jonge denkers, dromers en doeners

Stormkop is een vragenhuis waar kinderen alleen, in klas – of familieverband als filosoof, wetenschapper of kunstenaar op (onder)zoek gaan naar vragen rond het thema maritiem erfgoed. Niet de feiten, maar het experiment van het kind staat centraal in dit huis. De fantasie en verbeelding van het kind vormen het kompas om zelf aan de slag te gaan in verschillende ateliers. De insteek bij de ateliers is filosofisch, wetenschappelijk of kunstzinnig van aard. Meer info vind je op www.stormkop.be 

Stormkop is er voor kinderen die een feest vieren op woensdag of zaterdag, voor kinderen met (groot)ouders op zondag, voor 3-daagse tijdreizen in de vakanties en het kind op stap met zijn klas (donderdag en vrijdag). 

Stormkop, het vragenhuis voor jonge denkers, dromers en doeners, is een project van hetpaleis in opdracht van de Stad Antwerpen. In samenwerking met Kidscam, animatiefilmstudio voor kinderen en jongeren.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan de website persoonlijk en snel te maken, gebruikt de website van hetpaleis verschillende cookies. Wanneer je de website gebruikt gaat hetpaleis ervan uit dat je dit goed vindt.
meer informatie