fijn om te weten

laatkomers

Het aangegeven uur is het aanvangsuur. Na aanvang van de voorstelling, blijven de zaaldeuren gesloten. Om de voorstelling zeker niet te storen, kan je enkel tijdens een (eventuele) pauze nog binnen. Vertrek dus goed op tijd naar hetpaleis, hou rekening met het (soms) drukke verkeer in de stad en de markt op zaterdag en zondag op het Theaterplein. Tickets worden niet omgeruild of terugbetaald.


leeftijden

Bij elke voorstelling staat een minimumleeftijd vermeld.

Die wordt in samenspraak met de makers bepaald. We vragen je graag beleefd maar kordaat om die ondergrens te respecteren.

 
kinderopvang

Wil je naar een namiddagvoorstelling in hetpaleis, maar vind je geen opvang voor je te jonge kinderen? Geen probleem, breng ze gewoon mee. Voor slechts € 2 zorgt hetpaleis met plezier voor je jongere kinderen. Maak je gebruik van het kansentarief, dan is de opvang gratis. Laat ons wel vooraf iets weten.  
 

in de zalen

Om de voorstellingen zo min mogelijk te storen vraagt hetpaleis om je gsm uit te schakelen voor aanvang van de voorstelling. Het is niet toegelaten om te eten, te snoepen, te drinken of te fotograferen.

Bekijk hier de theatercodes. 

 

 

A-kaart


De A-kaart is de spaar- en voordeelkaart voor iedereen die van Antwerpen houdt.
 Je spaart punten aan de zuil aan het onthaal van hetpaleis.
 Met een VT-statuut (recht op verhoogde tegemoetkoming) op je A-kaart betaal je voor iedere voorstelling het voordeligste tarief: € 2. Tickets kopen aan dit tarief kan enkel telefonisch of rechtstreeks aan het onthaal.

 

betaling


Betaal je tickets ten laatste één week na reservering, anders worden ze geannuleerd. Als je online bestelt, print je tickets dan zelf of zet ze op je smartphone. Heb je geen printer? Haal je tickets uiterlijk een half uur voor aanvang op aan het onthaal van hetpaleis.

 

terugbetaling


hetpaleis betaalt geen tickets terug, behalve wanneer een voorstelling geannuleerd wordt.

 

omruiling

Tickets kunnen tot een dag voor de voorstelling omgeruild worden via het onthaal.
 

workshops

Elke workshop(reeks) is ontwikkeld op maat van de deelnemer. Kijk dus goed de vermelde leeftijdsgrenzen na. Ben je net iets te jong of te oud voor de workshop? Dan verwelkomen we je graag op een andere activiteit in hetpaleis.

Voor workshops tijdens de schoolvakanties voorziet hetpaleis voor-en naopvang (tot 12 jaar). Maak je graag gebruik van de opvang, vermeld dit dan zeker bij je reservatie.

Raadpleeg hier de annulatievoorwaarden bij een workshop.

 

schoolvoorstellingen

Een dag vrij en zin om naar het theater te gaan? Ook dat kan. Alle schoolvoorstellingen zijn ook toegankelijk voor het reguliere publiek. Reserveren kan online of in hetpaleis. Hou er wel rekening mee dat er bij schoolvoorstellingen geen genummerde plaatsen zijn.

 

vrijwilligers

Zin en tijd om af en toe te flyeren of te helpen bij een activiteit in hetpaleis?
Geweldig! Mail vrijwilligers@hetpaleis.be en we zetten je meteen aan het werk.