fijn om te weten

laatkomers

Het aangegeven uur is het aanvangsuur. Na aanvang van de voorstelling, blijven de zaaldeuren gesloten. Om de voorstelling zeker niet te storen, kan je enkel tijdens een (eventuele) pauze nog binnen. Vertrek dus goed op tijd naar hetpaleis, hou rekening met het (soms) drukke verkeer in de stad en de markt op zaterdag en zondag op het Theaterplein. Tickets worden niet omgeruild of terugbetaald.

 

kledingmaten

hetpaleis werkt bij de leeftijdsaanduiding niet met een bovengrens. We geloven niet in theater dat enkel kinderen tussen 6 en 8 weet te boeien. Goed theater is altijd gelaagd en spreekt zowel kinderen als volwassenen aan. Daarom werken we met kledingmaten XS - S - M - L - XL.
 

 

kinderopvang

hetpaleis voorziet bij alle namiddagvoorstellingen kwalitatieve kinderopvang in samenwerking met de richting Pedagogie van het jonge kind van de Karel de Grote Hogeschool. Kinderopvang kost €2 per kind en reserveren is noodzakelijk (graag minstens een week op voorhand) via info@hetpaleis.be.

 

in de zalen

Om de voorstellingen zo min mogelijk te storen vraagt hetpaleis om je gsm uit te schakelen voor aanvang van de voorstelling. Het is niet toegelaten om te eten, te snoepen, te drinken of te fotograferen.

 

 

A-kaart


De A-kaart is de spaar- en voordeelkaart voor iedereen die van Antwerpen houdt.
Je spaart punten aan de zuil aan het onthaal van hetpaleis.
 Met een VT-statuut (recht op verhoogde tegemoetkoming) op je A-kaart betaal je voor iedere voorstelling het voordeligste tarief: € 2. Tickets kopen aan dit tarief kan enkel telefonisch of rechtstreeks aan het onthaal.

 

betaling


Betaal je tickets ten laatste één week na reservering, anders worden ze geannuleerd. Als je online bestelt, print je tickets dan zelf of zet ze op je smartphone. Heb je geen printer? Haal je tickets uiterlijk een half uur voor aanvang op aan het onthaal van hetpaleis.

 

terugbetaling


hetpaleis betaalt geen tickets terug, behalve wanneer een voorstelling geannuleerd wordt.

 

omruiling

Tickets kunnen tot een dag voor de voorstelling omgeruild worden via het onthaal.
 

workshops

Elke workshop(reeks) is ontwikkeld op maat van de deelnemer. Kijk dus goed de vermelde leeftijdsgrenzen na. Ben je net iets te jong of te oud voor de workshop? Dan verwelkomen we je graag op een andere activiteit in hetpaleis.

Voor workshops tijdens de schoolvakanties voorziet hetpaleis voor-en naopvang (tot 12 jaar). Maak je graag gebruik van de opvang, vermeld dit dan zeker bij je reservatie.

Raadpleeg hier de annulatievoorwaarden bij een workshop.

 

schoolvoorstellingen

Alle schoolvoorstellingen zijn ook toegankelijk voor het gewone publiek op voorwaarde dat er nog plaatsen beschikbaar zijn. Je kan hiervoor online of via het onthaal reserveren. Hou er wel rekening mee dat deze plaatsen ongenummerd zijn.

 

vrijwilligers

Steek een handje toe bij promo-acties, assisteer op evenementen of zorg mee voor een warm onthaal en opvang van ons publiek. Heb je een beetje tijd en vooral veel goesting? Mail naar vrijwilligers@hetpaleis.be.