fijn om te weten

laatkomers

Het aangegeven uur is het aanvangsuur. Na aanvang van de voorstelling, blijven de zaaldeuren gesloten. Om de voorstelling zeker niet te storen, kan je enkel tijdens een (eventuele) pauze nog binnen. Vertrek dus goed op tijd naar hetpaleis, hou rekening met het (soms) drukke verkeer in de stad en de markt op zaterdag en zondag op het Theaterplein. Tickets worden niet omgeruild of terugbetaald.

 

minimumleeftijd

Bij alle voorstellingen staat een minimumleeftijd vermeld. Deze leeftijdsgrens wordt in overleg met de makers zorgvuldig vastgelegd. We vragen aan ouders, begeleiders en leerkrachten om deze leeftijdsgrens zoveel mogelijk te respecteren.

 

kinderopvang

hetpaleis voorziet bij alle namiddagvoorstellingen kinderopvang aan €2 per kind. Reserveren is noodzakelijk (graag minstens een week op voorhand) en kan via het onthaal. Met een VT statuut is de kinderopvang gratis. Vraag ernaar bij je reservering.

 

in de zalen

Om de voorstellingen zo min mogelijk te storen vraagt hetpaleis om je gsm uit te schakelen voor aanvang van de voorstelling. Het is niet toegelaten om te eten, te snoepen, te drinken of te fotograferen.

 

A-kaart


De A-kaart is de spaar- en voordeelkaart voor iedereen die van Antwerpen houdt.
Je spaart punten aan de zuil aan het onthaal van hetpaleis.
 Met een VT-statuut (recht op verhoogde tegemoetkoming) op je A-kaart betaal je voor iedere voorstelling het voordeligste tarief: € 2. Tickets kopen aan dit tarief kan enkel telefonisch of rechtstreeks aan het onthaal.

 

betaling


Betaal je tickets ten laatste één week na reservering, anders worden ze geannuleerd. Als je online bestelt, print je tickets dan zelf of zet ze op je smartphone. Heb je geen printer? Haal je tickets uiterlijk een half uur voor aanvang op aan het onthaal van hetpaleis.

 

terugbetaling


hetpaleis betaalt geen tickets terug, behalve wanneer een voorstelling geannuleerd wordt.

 

omruiling

Tickets kunnen tot een dag voor de voorstelling omgeruild worden via het onthaal.

 

schoolvoorstellingen

Alle schoolvoorstellingen zijn ook toegankelijk voor het gewone publiek op voorwaarde dat er nog plaatsen beschikbaar zijn. Je kan hiervoor online of via het onthaal reserveren. Hou er wel rekening mee dat deze plaatsen ongenummerd zijn.

 

vrijwilligers

Steek een handje toe bij promo-acties, assisteer op evenementen of help op ons openingsfeest. Heb je een beetje tijd en vooral veel goesting? Mail vrijwilligers@hetpaleis.be.