vr 24 mrt - za 25 mrt

Echo

De Primeurs: Sascha Bornkamp
24 mrt
-
25 mrt

Echo is een portret van een vrouw zonder kind, een vrouw met een gat in haar buik. De verdwaalde helft van een symbiose. Ze wandelt door de straten van haar dorp, staat stil voor een etalage, voor een supermarkt of op een schoolplein. Het regent. Ze wacht.

Bestaat onvoorwaardelijkheid?
Hoe ver reikt de zorg van een ouder voor zijn kind? En andersom: kan een kind voor zijn ouders zorgen?
Mag je liefde eigenlijk liefde noemen als je er zelf profijt van hebt?
Kun je opnieuw beginnen?

Echo is een onderzoek naar de randen en rekkingen van moederliefde. Naar de grijze ruimte waarin badkuipen en vlinders drijven op paars water, waarin een huis kan ademen. Waar drones als motten verstopt zitten in kledingkasten en kinderen dagenlang blijven draaien aan het klimrek. Waar de onverdraagzamen in voorbeelden veranderen en je in dwarsligging aan je dag moet beginnen.
Een onderzoek naar de leegte van het verlaten nest tegenover het geruis van een volle wereld.

De Primeurs

Met Echo schreef Sascha Bornkamp onder begeleiding van Wannes Cappelle een monoloog die ze ook zelf uit zal voeren. Sascha is masterstudente Kleinkunst aan het Conservatorium van Antwerpen en zal binnen de reeks De Primeurs met haar masterproef Echo in première gaan in HETPALEIS. Eind 2015 speelde zij al in HETPALEIS met de voorstelling S.A.B.B.A.D.. In 2016 liep ze stage bij Orkater/Goldmund in Metaman, en later dit jaar zal ze met verschillende theater- en muziekprojecten spelen in o.a. de Nwe Tijd, de Arenbergschouwburg, CC Berchem en Hetgevolg in Turnhout.

Credits

 Concept, tekst, spel:Sascha Bornkamp
Regie: Sascha Bornkamp, Gilles Van Hecke
Coaching tekst en spel: Wannes Cappelle
Coaching spel: Johan Heldenbergh

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan de website persoonlijk en snel te maken, gebruikt de website van hetpaleis verschillende cookies. Wanneer je de website gebruikt gaat hetpaleis ervan uit dat je dit goed vindt.
meer informatie