contact & bereikbaarheid

Om de verspreiding van COVID-19 te vertragen en in navolging van de beslissing van de Veiligheidsraad blijft hetpaleis gesloten tot het einde van dit seizoen, en annuleren we met pijn in het hart alle publieke activiteiten t.e.m. 8 juni. Je kan hetpaleis bereiken via info@hetpaleis.be en via Facebook. 

hetpaleis ligt op het Theaterplein in het centrum van Antwerpen. Hou op marktdagen en koopzondagen rekening met het drukke verkeer in en naar de stad.

tickets en info

Theaterplein
2000 Antwerpen
T +32 (0)3 202 83 60
info@hetpaleis.be

De ticketlijn en het onthaal van hetpaleis zijn op de volgende dagen gesloten:

  • 2020

vr 1 mei Feest van de arbeid
do 21 mei Hemelvaartdag

De online ticketverkoop is 24u/24u beschikbaar via www.hetpaleis.be.
 

Administratie

hetpaleis
Meistraat 2
2000 Antwerpen
T +32 (0)3 202 83 11
info@hetpaleis.be

BTW BE 0462 144 919
 

Verhuur zalen

Tinne Jacobs
tinne.jacobs@hetpaleis.be
T +32 (0)3 202 83 44

hetpaleis ligt op het Theaterplein in het centrum van Antwerpen. Je geraakt er gemakkelijk met de fiets, met de trein, tram en bus of te voet.

 

Met de Velo

hetpaleis is makkelijk bereikbaar met de fiets. Met de uitleendienst Velo-Antwerpen kunnen niet enkel bewoners maar ook bezoekers van de stad overal geraken met de fiets. De Velo-stations het dichtste bij hetpaleis zijn 037-Theater (Tabaksvest), 036-Bourla (Schuttershofstraat) en 023-Rubenshuis (Wapper). Kijk voor meer informatie op www.cultuurkuur.be en voor de meest recente Velo-stationslijst op velo-antwerpen.be

  

Met de fiets

Ook bezoekers met een eigen fiets kunnen die vlakbij hetpaleis stallen. Fietsenrekken vind je onder andere op het Theaterplein en in de Meistraat.

TreinTramBus

Vanaf het Centraal Station ben je al na 15 minuten wandelen bij hetpaleis

hetpaleis is ook vanuit alle richtingen vlot te bereiken met verschillende trams en bussen. Bereken de beste route vanaf jouw locatie via de routeplanner van De Lijn.

Gratis met De Lijn naar hetpaleis! 
Met dynamoOPWEG kunnen klassen gratis naar hetpaleis met De Lijn, volgens de bestaande dienstregeling en met max. 30 personen per rit.

Surf naar Cultuurkuur.be/subsidies en lees er alles over de mogelijkheden om meer cultuur in je klas te brengen. 

Met de wagen

Vlakbij hetpaleis zijn er verschillende (betalende) parkings voor automobilisten. De dichtstbijzijnde liggen onder het Theaterplein (via Meistraat) en op Hopland.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan de website persoonlijk en snel te maken, gebruikt de website van hetpaleis verschillende cookies. Wanneer je de website gebruikt gaat hetpaleis ervan uit dat je dit goed vindt.
meer informatie