Dries Segers
wo 31 jan - za 3 feb
2017 - 2018

BerBerio

Zonzo Compagnie
31 jan
-
3 feb

In BerBerio wordt de muziekwereld op zijn kop gezet volgens het recept van de beroemde Italiaanse componist Luciano Berio. Je kijkt mee naar een gezongen stripverhaal, hoort wat er gebeurt als muziek van verschillende componisten in de mixer verdwijnen en krijgt heerlijke folk songs te horen.

Het ensemble Revue Blanche (Klara-prijs voor jonge belofte) gidst je door de muziekgeschiedenis, verlegt onderweg muzikale grenzen, gaat langs bij Berio’s muze Cathy Berberian en laat je achter met de prettige vaststelling dat de muziekwereld een kruitvat van creatieve mogelijkheden is.

over Zonzo Compagnie

Zonzo Compagnie verovert de wereld met intrigerende voorstellingen over het werk van fascinerende muzikanten en componisten. Nadat ze eerder de muziek van John Cage en Miles Davis omzetten in bruisende voorstellingen wordt nu Luciano Berio uitgepakt en aangepakt.

Lesmap 

Zonzo Compagnie voorziet voor deze voorstelling omkaderend materiaal in de vorm van een lesmap. Dit materiaal zal ongetwijfeld inspireren en prikkelen om samen met de leerlingen aan de slag te gaan met BerBerio. Klik hier voor de lesmap.

taaliconen

prijzen

€ 12/€ 10/€ 6

Credits

concept: Letizia Renzini
concept: Revue Blanche
regie en video: Letizia Renzini
muziek: Luciano Berio
muziek: Cathy Berberian
Revue Blanche - muziek: Lore Binon
Revue Blanche - muziek: Anouk Sturtewagen
Revue Blanche - muziek: Caroline Peeters
Revue Blanche - muziek: Kris Hellemans
techniek, licht en decor: Pieter Nys
kostuum: Johanna Trudzinski
coproductie: Concertgebouw Brugge
coproductie: Jeugd en Muziek Vlaanderen
coproductie: KC Rataplan
met de steun van: Creatief Europa - Programma van de Europese Unie
Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan de website persoonlijk en snel te maken, gebruikt de website van hetpaleis verschillende cookies. Wanneer je de website gebruikt gaat hetpaleis ervan uit dat je dit goed vindt.
meer informatie