Kurt Van der Elst
zo 3 jun 15:00 - 17:00

A Street Concert

Kleppers XS - hetpaleis/Pieter Embrechts
3 jun
15:00 - 17:00
  • 3 jun
    15:00 - 17:00
    hetpaleis, Antwerpen
    grote zaal
    geannuleerd

Doordat Pieter Embrechts een zware knieblessure heeft opgelopen, worden de komende voorstellingen geannuleerd, waaronder de voorstelling op 3 juni in hetpaleis.

Om instant blij van te worden. Dat het een les mag zijn voortaan meer naar anderen te luisteren. Want iedereen, jong en oud, heeft iets te vertellen.

Magali Degrande in Het Nieuwsblad (7.02.17)

In A Street Concert maakt Pieter Embrechts ontroerende en integere portretten, niet gespeend van humor of tragiek, zoals het leven zelf.

Muziek. Film. Woorden. Pieter Embrechts. En een aantal gewone mensen met een uitzonderlijk verhaal. Dat zijn de ingrediënten van A Street Concert, een muzikale documentaire over inwoners van de Antwerpse Turnhoutsebaan.
Over mensen die samenleven, buren die elkaar al dan niet kennen, geboren en getogen in Borgerhout of van de andere kant van de wereld.
Over individuen die zich elk op hun manier staande proberen houden.Pieter Embrechts maakt ontroerende en integere portretten, niet gespeend van humor of tragiek, zoals het leven zelf.

Kleppers XS


Deze voorstelling speelt in het kader van Kleppers XS.

Eerst waren er De Antwerpse Kleppers, het festival waarop Antwerpse gezelschappen hun voorstellingen presenteerden in de Bourla. Daarna kwamen er De Klepperkes bij, Antwerpse (iets kleinere) gezelschappen die tijdens dezelfde festivalperiode voorstellingen presenteerden in de Arenberg.
En sinds vorig jaar zijn er ook de Kleppers xs: Antwerpse gezelschappen die voorstellingen presenteren voor kinderen en jongeren in hetpaleis.
Een samenwerking van Toneelhuis, Arenberg en hetpaleis.


Programma


hetpaleis presenteert tussen 20 mei en 3 juni in het kader van Kleppers XS twee voorstellingen: Gitte van FroeFroe en A Street Concert van Pieter Embrechts & hetpaleis.
De Antwerpse Kleppers in Toneelhuis
De Klepperkes in de Arenberg

taaliconen

prijzen


€ 16/€ 12/€ 8

Credits

concept, tekst en muziek: Pieter Embrechts
filmbeelden en montage: Jan Weynants
filmbeelden en montage: Stijn Van Peer
montage: Pieter Embrechts
montage: Carlo Theunis
montage: Max De Prins
montage: Joost Laperre
montage: Vincent Maes
met: Paul Corluy
met: Willy Corluy
met: Naisula Lepariyo
met: Chemi Dolker
: Ugyen Choetso
met: Abdelkader Zahnoun
met: Liliane Simons
met: Imad El Bouayadi
met: Angela Ferestean
met: Christophe Neyts
arrangementen: Pieter Embrechts
arrangementen: Stoffel Verlackt
arrangementen: Arne Van Petegem
scenografie: Stef Stessel
licht: Barbara De Wit
Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan de website persoonlijk en snel te maken, gebruikt de website van hetpaleis verschillende cookies. Wanneer je de website gebruikt gaat hetpaleis ervan uit dat je dit goed vindt.
meer informatie