zo 11 feb 15:00
concerten voor kinderen en hun ouders

Rudy Trouvé + Elko Blijweert & Jeroen Stevens

Sonic Kids
11 feb
15:00
  • 11 feb
    15:00
    hetpaleis, Antwerpen
    grote zaal

Er is maar één man die zich écht de Godfather van de Antwerpse alternatieve muziekscene mag noemen, en zijn naam is Rudy Trouvé.

Hij lag mee aan de basis van onder anderen dEUS, Kiss My Jazz, Dead Man Ray en The Love Substitutes. De zanger, gitarist en schilder neemt voor zijn passage op Sonic Kids niet alleen drummer Jeroen Stevens en gitarist Elko Blijweert mee, maar ook een koffer visuals die ongetwijfeld op je netvlies – en dat van je kroost – gebrand zullen blijven.

Sonic kids is een nieuwe reeks concerten voor iedereen vanaf zes jaar. Géén speciaal voor kinderen gemaakte muziek, maar wel de crème de la crème van de Belgische alternatieve muziekscene. Zij veroveren het grote podium van hetpaleis en in één keer door ook de harten van de kinderen en hun ouders. hetpaleis zorgt voor polsbandjes en een aanvaardbaar volume.

  concerten voor kinderen en hun ouders

Credits

: vox | artist management. booking agency. promotion.
: vox | artist management. booking agency. promotion.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan de website persoonlijk en snel te maken, gebruikt de website van hetpaleis verschillende cookies. Wanneer je de website gebruikt gaat hetpaleis ervan uit dat je dit goed vindt.
meer informatie