Anneke Verstraete
ma 13 aug - vr 31 aug

ZomerWerfKamp@de DroogDokken

13 aug
-
31 aug

Aan de Droogdokken hoef je je hand maar in de Schelde te stoppen om in verbinding te staan met de rest van de wereld. En met boten. En met water. En vissen. En zeemansverhalen. Ga mee op reis tijdens een vijfdaags vakantie atelier voor grote (9 - 12 jaar) én kleine (6 - 9 jaar) avonturiers in juli en augustus. Kom vijf dagen lang filosoferen, experimenteren en creëren. 

 Eind juni verhuist de kunsteducatieve werking van HETSTEEN naar de Droogdokken en gaat er de komende jaren werken rond het thema maritiem erfgoed onder de nieuwe naam STORMKOP. Een volgend pareltje waar kinderen terecht kunnen voor een straffe dosis kunst, filosofie en wetenschap. 


Tijdens de zomermaanden worden de eerste workshops georganiseerd waarvan je hoofd op hol slaat en je op ontdekking trekt ver voorbij de horizon. Ervaar wat heimwee met je doet. Wat is drijven? Hoe ontstaat een tsunami? Kunnen vissen zeeziek worden?

Kom vijf dagen lang filosoferen, experimenteren en creëren.  

 www.stormkop.be 

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan de website persoonlijk en snel te maken, gebruikt de website van hetpaleis verschillende cookies. Wanneer je de website gebruikt gaat hetpaleis ervan uit dat je dit goed vindt.
meer informatie