zo 18 nov 15:00

WWWater

Sonic Kids
18 nov
15:00
  • 18 nov
    15:00
    hetpaleis, Antwerpen
    grote zaal hetpaleis

WWWater is het alter ego van Charlotte Adigéry, de kroonprinses van de donkere, catchy R&B-electronica. Ze werkte samen met Soulwax/DEEWEE voor de film Belgica en heeft een engelenstem die de ijskappen helaas nog sneller doet smelten dan nu al het geval is. Ze staat erom bekend dat ze zich helemaal smijt zodra ze een podium betreedt.


Sonic Kids is een reeks concerten voor iedereen vanaf zes jaar. Géén speciaal voor kinderen gemaakte muziek, maar wel de crème de la crème van de Belgische alternatieve muziekscene. Zij veroveren het grote podium van hetpaleis en ook de harten van de kinderen en hun ouders. hetpaleis zorgt voor polsbandjes en een aanvaardbaar volume.

Kunstendag voor Kinderen
Op zondag 18 november is het weer zover: de zevende editie van Kunstendag voor Kinderen! Een dag waarop kinderen en hun ouders kunst in al haar disciplines kunnen beleven.

18.11.18 om 15u grote zaal

Kledingmaten

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan de website persoonlijk en snel te maken, gebruikt de website van hetpaleis verschillende cookies. Wanneer je de website gebruikt gaat hetpaleis ervan uit dat je dit goed vindt.
meer informatie