Jeroen Broeckx
do 28 nov - vr 29 nov

On Ice

De Nwe Tijd/ Suzanne Grotenhuis
28 nov
-
29 nov

Wie zijn we? Waar moet je zoeken als je dat niet meer weet? Kom je jezelf pas echt tegen als je verdwaald bent in de Australische outback, of op zondagmiddag in de Ikea?

Grotenhuis gebruikt de guitigheid als masker voor haar geraakte ziel en schaatst letterlijk en figuurlijk het liefdesverdriet en het verdriet om het vervuilde milieu van zich af, zonder te vallen.

Focus Knack

Op een echte ijspiste, brengt Suzanne Grotenhuis een wervelende monoloog over iemand die probeert te begrijpen hoe de dingen in elkaar zitten. Een reconstructie van het leven, vanaf de oerknal tot aan een gebroken hart midden in de woestijn van Australië.

In 2012 verraste theatermaker Suzanne Grotenhuis met het originele en hartverwarmende Zwarte Woud Forever (selectie Theaterfestival 2013, Roel Verniersprijs). In 2016 volgde het bejubelde On Ice.

taalicoon

  

Credits

van en met: Suzanne Grotenhuis
dramaturgie/productie: Selm Wenselaers
coach: Wim Helsen
lichtontwerp: Sander Salden
productie: De Nwe Tijd
Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan de website persoonlijk en snel te maken, gebruikt de website van hetpaleis verschillende cookies. Wanneer je de website gebruikt gaat hetpaleis ervan uit dat je dit goed vindt.
meer informatie