vr 7 jun - za 8 jun

MONO NO AWARE

de primeurs
7 jun
-
8 jun

Toen ik besefte dat je écht weg was, was mijn eerste reactie het aftasten van mijn lichaam. Zoals je dat doet als je beseft dat je je sleutels kwijt bent.


Heb je er ooit aan gedacht om te verdwijnen? Je koffers te pakken en te vertrekken?


MONO NO AWARE(物の哀れ) vertelt het verhaal van iemand die dat doet. Iemand die in de de leegte die overblijft op zoek gaat naar het antwoord op de vraag waarom mensen achterlaten.


In deze audio-voorstelling over vermissen, stilstaan en verdergaan, beleef je met een hoofdtelefoon op de zoektocht vanop de eerste rij; een tocht tussen (bijna) waargebeurde verhalen.


MONO NO AWARE (物の哀れ) is een voorstelling voor iedereen die de dingen liever houdt zoals ze zijn. Voor iedereen die geen spullen, plaatsen, herinneringen en mensen wil vergeten. Een verhaal voor iedereen met verzamelwoede. En voor iedereen die om die reden het nummer ‘Let it Go’ van Frozen uit volle borst meezingt.


Anke Van Meer is radio- podcast- en theatermaakster. Ze behaalde in 2018 haar master Woordkunst met het audioverhaal MONO NO AWARE (物の哀れ). Samen met Lynn Elshof herwerkt ze haar masterproef tot een audio-voorstelling met installatie.

Credits

Tekst, concept, interview, montage, voice-over, installatie: Anke Van Meer
dramaturgie, installatie: Lynn Elshof
installatie: Silke Groffy
stemmen: Katrin Beyens, Emma Meeusen, Hanne Meeusen, Rik De Reymaeker, Sami Shihab, Kristien Spooren
met dank aan: Nele Eeckhout, Fien Leysen, Katharina Smets, Michèle Van de Walle, Annelies Van Hullebusch, Vera Wuyts
Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan de website persoonlijk en snel te maken, gebruikt de website van hetpaleis verschillende cookies. Wanneer je de website gebruikt gaat hetpaleis ervan uit dat je dit goed vindt.
meer informatie