Mathilde Defossez
vr 28 mei - do 3 jun
2020 - 2021

Is dat alles?

Giovani Fratelli
28 mei
-
3 jun

“Wat denk je nu? vraag je onverwacht in het verwarrende donker van mijn kamer. Hoopvol reik ik in mijn onzichtbare doos naar de momenten die ik heb vergaard en schud ze uit over de wereld. “Is dat alles?” vraag je en voorzichtig nodig ik je uit de sprong te wagen. Na een paar lange minuten kom je weer naar boven, schuift wat dichter naar me toe en zegt: “hoe meer ik kijk, hoe meer ik begrijp, en hoe minder ik begrijp dat niet iedereen kijkt.”

Theatermaker Eva Schram maakt samen met een diverse en enthousiaste groep jongeren Is dat alles? Hun verhalen vormen de basis voor een theatervoorstelling over de veerkracht van jongeren in kwetsbare situaties.

Tutti Fratelli is een sociaal-artistieke werkplaats die theater maakt met mensen die minder kansen kregen in het leven. Drie jaar geleden begon Tutti Fratelli met de jongerenwerking Giovani Fratelli.

taaliconen

Onderdeel van:
middelbaar

Credits

regie: Eva Schram
muziek: Fred Van de Moortel
spel: Fran d’ Haens, Judith Pellegrims, Elias de Vos, Mohsine El Mostapha, Sam van Eylen, Haytem Ben Haddon, Thomas van Doninck, Niels Marien, Mathilde Defossez, Abdul Wahab, Bilal
productie: Tutti Fratelli
Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan de website persoonlijk en snel te maken, gebruikt de website van hetpaleis verschillende cookies. Wanneer je de website gebruikt gaat hetpaleis ervan uit dat je dit goed vindt.
meer informatie