Diego Franssens
wo 19 jul - wo 27 dec

Jeugdwerkingsdag

HETSTEEN
19 jul
-
27 dec

Tijdens de workshop Heden, verleden, toekomst nemen kinderen via een jeugdwerking voor één dag deel aan een spannende workshop in HETSTEEN.

In de workshop staat het thema TIJD: verleden, heden en toekomst centraal. Aan de hand van kunst, wetenschap en filosofie onderzoeken kinderen zelf hoe de dingen vroeger waren en hoe ze in de toekomst zullen zijn. De vragen van het kind vormen het uitgangspunt van de workshop. Graven in hun eigen familiegeschiedenis en luidop dromen over hoe de toekomst eruit zal zien staan alvast hoog op de agenda. Onder begeleiding ga je samen met je jeugdvereniging op onderzoek naar hoe feesten en rituelen onze tijd bepalen en indelen. Overal duiken vragen op, het antwoord is altijd anders. 
 

PRAKTISCH

Deze workshopdag richt zich specifiek op jeugdwerkingen. Ben jij een jeugdwerker of begeleid je een groep kinderen uit de lagere school in hun vrije tijd en heb je zin om met hen deel te nemen aan een dagworkshop in HETSTEEN? Neem dan contact op met hetsteen@hetpaleis.be
 


 

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan de website persoonlijk en snel te maken, gebruikt de website van hetpaleis verschillende cookies. Wanneer je de website gebruikt gaat hetpaleis ervan uit dat je dit goed vindt.
meer informatie