FroeFroe
zo 16 mei - di 18 mei
2020 - 2021

Killie Billie

FroeFroe
16 mei
-
18 mei

Op een dag gebeurt het. Papa en Mama gaan uit elkaar. RudyRUDY, de kameraad van Billie, vindt het wel goed. Want week-om-week-kinderen hebben een fijn leven. Twee huizen, twee keer kerstmis, +vaders, +moeders, +broertjes en +zusjes en wat hier niet mag, kan daar weer wel. 

Dit is weer zo’n dolle knettergekke FroeFroeproductie, die uitblinkt in totaaltheater, maar ook inhoudelijk het thema eerlijk aanpakt en tot de essentie uitbeent.

Theaterkrant

Als kind wil je echter maar één ding: dat papa en mama gelukkig zijn. En vooral: terug samen. Enkel het stuifmeel van de bloemenfee kan daarvoor zorgen. Als je dat in iemands ogen strooit, wordt die op slag verliefd. Een goed plan, denkt Billie, daar wil ik voor gaan.

Killie Billie is een waanzinnige rollercoaster met livemuziek en video. Niet voor watjes!

taaliconen

Onderdeel van:
lager

Credits

tekst: Yves De Pauw
regie: Marc Maillard
spel: Maarten Bosmans, Dries De Win, Gert Dupont, Hanne Torfs
muziek: Ruben Den Brok, Hanne Torfs, Anke Verslype
klank, licht en video: Dries De Win, Pieter Kint (stage), Tim Oelbrandt, Klaartje Vermeulen
decor, kostuum en poppenkunde: Gert Dupont, Heleen Haest, Janneke Hertoghs, Jan Maillard, Astrid Michaelis, Tim Oelbrandt, Bruno Smeyers, Hanne Torfs, Klaartje Vermeulen
realisatie: Evelien Alles
met steun van: de Vlaamse Gemeenschap, Tax Shelter
dank aan: Cronos Invest nv
Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan de website persoonlijk en snel te maken, gebruikt de website van hetpaleis verschillende cookies. Wanneer je de website gebruikt gaat hetpaleis ervan uit dat je dit goed vindt.
meer informatie