do 13 aug - vr 28 aug
zomervakantie

1 on 1 op het Theaterplein

Karim Kalonji
13 aug
-
28 aug

Op het populairste skateplein van Antwerpen brengt Karim Kalonji met 1 ON 1 een monoloog vol humor over de hiphopcultuur van de jaren ’80 en ’90. 

‘1 ON 1’ is breakdancetaal voor één tegen één. Uiteindelijk is een battle vooral een innerlijke strijd. Het is jij tegen jezelf. Je moet jezelf beheersen, jezelf kennen, je twijfel en angsten overwinnen. Dan heb je nooit verloren.

Karim Kalonji is een gevestigde waarde in het breakdance-milieu en liet zich ook als performer opmerken in Malcolm X, Kuzikiliza e.a.

Ook op het Theaterplein

Ook Zomer van Antwerpen en MartHA!tentatief strijken deze zomer neer op het Theaterplein. Van 6 juli t/m 5 augustus tonen zij op maandag, dinsdag en woensdag De Meisje, een aangrijpende monoloog van Jaouad Alloul over zelfaanvaarding, familie, liefde en vergiffenis voor iedereen vanaf 14 jaar. Klik hier voor meer info.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan de website persoonlijk en snel te maken, gebruikt de website van hetpaleis verschillende cookies. Wanneer je de website gebruikt gaat hetpaleis ervan uit dat je dit goed vindt.
meer informatie